Läs längst ner...

Det är många som sagt, klagat, frågat varför, eller blvit sura på att jag inte har någon presentationsbild på min blogg. Jag ska berätta varför. Det finns ett enkelt svar: Det finns helt enkelt inga bilder på mig!! Jag har inte en enda bild på mig själv på datorn. Det finns ett fåtal på hårddisken men den är sönder. Tyvärr, ni får helt enkelt blunda och titta på bilden ni har i huvudet! När det gäller resten av bilderna så sover fortfarande min kamera hos Jenny, har hela tiden glömt den där och hårddisken är som sagt sönder så jag kan inte ta "gamla" bilder heller. Men det kommer. Lugn bara lugn!

Jag förstår inte varför man alltid ska ha rubrik. Det svåraste är ju att komma på någon bra rubrik. 

Bara för att jag inte har någonting annat att göra så tar jag såklart en berömd lista:

Namn: Lina Bergström
Ålder: Hemligt. antagligen yngre än du
Gör just nu: Denna lista
Ska göra ikväll: Jobba..
Känner för: att träna bodyvive
Vill ha: Pengar
Vill umgås med: En o-sur människa :D
Dagens mat: Champinjonfylld kyckling med sparris
Dagens dryck: Vatten och kaffe troligtvis
Är du bra på att rita: Verkligen inte
Är du en bra lyssnare: Haha, bokstavligt talat eller?
Är du en bra partner: Nej absolut inte, jag är hemsk. Jag städar pedantiskt ena veckan för att skita helt i att städa nästa. Jag får utbrott och är otrevlig på morgonen innan frukosten. Jag har ett behov av att klaga och jag vill flytta hela tiden. Men annars så..
Dagens negativa: Orka Norstat
Dagens positiva: Jag har fått nytt jobb. Börjar på Ingmar Johansson på söndag



 

Avundsjuk

Ja, jag är så avundsjuk på alla ni som har skitsnygga bloggar. Jag är avundsjuk på ert tålamod och kunskap. Visst kanske jag kan lära mig att göra en riktigt snygg blogg men jag skyller på att jag inte har tid. Men egentligen är det att jag inte har tålamod. Jag vill kunna direkt, jag är för otålig för att lära mig. Detta blev iallafall resultatet just nu. Temat är fortfarande lila och svart som jag hade innan, men förhoppningsvis är det lättare att läsa nu. Jag blev själv irriterad för att det var så mörk bakgrund men jag "hade ju inte tid" att fixa det. Men det blir säkert ändrat snart igen..

Helgen gick ovanligt fort denna gången. I fredags blev det först stan med emil som jag redan berättat. Sen åkte jag och eddie iväg och storhandlade med betoning på STOR. Härligt med superfull kyl och frys. Efter det började jag laga tacos till mig och Madde och när vi åt i godan ro och satt och tjötade kom det tre killar hem (förutom Emil och Eddie då som åt pizza. Dom ville inte ha min tacos) Så från att vara 3 blev vi alltså 7 på fredagkvällen. Det var rasmus + kompisar som kom. Kul att träffa honom också. Det var mycket längesedan. Studenten 5 juni om man ska vara exakt.

I lördags blev jag väckt med frukost på sängen. Det var andra gången på 3 år och 10 månader. Den första gången var när jag fyllde 19. Det jag försöker komma fram till var att jag blev mycket förvånad och faktiskt lite misstänksam också. Det var jättesnällt men eftersom det inte direkt tillhör vardagen så var min första tanke "Vad har du gjort?" . Jag vet inte om det var för att han kände sig extra snäll denna dag eller kan det ha varit för att han inte ville äta frukost med emil? haha

Sen var det först en superdupermegalång promenad med lajka så vi allihopa somnade i soffan sen. Efter tuppluren blev det duschande och vi började göra iordning oss för fest. Det var Eddies farfar och farbror som fyllde 125 år (tillsammans alltså). Det var god mat, men eftersom jag är frälst på tårtor blev jag faktiskt ganska glad när det var en tårta som jag verkligen inte tyckte om. Det var en mockatårta med maräng och min bit fick "mitt" bord dela på. Den kunde jag inte äta (som tur är, annars hade resten av folket inte fått nån tårta hehe) Det var kul att träffa så många personer, men rätt jobbigt. Hade otroligt ont i huvudet efter hehe.


Jag har haft topphumör flera dagar i rad nu, men idag när jag vaknade var det nere på botten igen. Jag har sagt förut att vi har legat och trampat vatten i lera nu länge, men att vi äntligen börjar kravla oss upp ur leran. Nu känns det tvärtom. Nu känns det som att vi var på väg upp ur leran men blev isparkade igen. Allting känns skit idag. Kanske är det för att jag ska jobba idag. Blir alltid grinig när jag jobbar. Jag vet att jag låter som en bortskämd unge, men nu är jag inne på min andra vecka med "mer arbete för samma lön" och jag blir surare och surare. Jag vill ha heltid, eller iaf 35 tim/ vecka. Eller kanske högre lön med de jag jobbar nu hehe. Lägenhetsbytet gick inte igenom heller, vilket inte gjorde dagen bättre. (Hur ska vi göra nu liksom?)  Dessutom haglar det och blåser småspik. Eddie ligger också nära på att förlora arbetet och sängen är sönder. En massa kostnader hela tiden.  Så, nu är det slutgnällt!  Nu har jag fått gnälla av mig så nu kan jag fortsätta vara positiv resten av dagen haha.

Ha´re bäst!

När du får oväntat besök...

Jopp igår kom Emil. Helt utan förvarning vid 22.00 tiden ringde han och sa att han skulle komma. Alltid kul med besök men det var ju inte helstädat så det gick verkligen undan på städningen. Snacka om racer-städ =) Ingen aning om hur länge han ska stanna heller. Väldigt spontant! :) Vi spelade buzz på playstation. Och på mina ordval förstår ni vem som vann :(

Igår var jag även hos tandläkaren. Dom bra nyheterna är att det inte var några hål, bra tandborstning + att jag fortfarande har gratis tandvård då=) Dom dåliga nyheterna var att det fanns början till hål.. men men jag får försöka borsta bort dom.

Idag käkade jag och emil först frukost, var ute med lajka (otroligt blåsigt och regnigt väder + 12 km = jobbigt) och sen åkte vi till stan för att kolla efter skor till honom. Nu tittar han och eddie på NÅGON av sagan om ringenfilmerna, jag har ingen koll på dom. Inte direkt någon SoR-fan här inte hehe

Snart kommer Madde,vi ska käka tacos. Härligt!

klockan är tidigt

Ja, jag vet att hela sverige är vakna och halvvägs till lunch nu, men för mig som brukar sova mellan 02.00 och 10.00  är det här tidigt! Det är mörkt och svinkallt ute. Vaknade upp och helt plötsligt vaknade jag mitt i kalla vintern. Jag körde Eddie till jobbet, och nu har jag kommit hem, vart ute med lajka,duschat å ätit med mucho kaffe men jag är ändå väldigt trött fortfarande.

Idag är det tandläkaren :S

Eftersom det inte finns något bättre på tidig morgon än en stor kopp kaffe ska jag hälla upp en till =)

God natt, folk

Inget lägenhetssnack idag..

.. I promise

Idag var träningen redan vid elva, jätteskönt att ha hela dagen ledig sen. Sen åkte jag till Mimmi och fikade hos henne. Det var.. längesedan, kan inte påstå att det var någonting jag måste göra om igen. Efter det mötte jag Eddie i stan för att kolla på kläder till honom. Det blev att vi tog oss till Allum istället. Han har inte den bästa tajmingen eftersom det är några dagar innan lön, men han ville köpa kläder till hans farfars fest och det var skönt att ha det fixat nu och det blev riktigt snygga kläder. Jag har ingen aning om vad jag själv ska ha på mig heller, för jag känner inte den sidan speciellt bra så jag vet inte riktigt "hur" fin man ska vara. Jag tänker iallafall inte köpa nya kläder till den för jag har inte dom pengarna så jag får nöja mig med något i garderoben. 

Jag är SÅ inne på nästa hund. Nej jag vill inte ha en valp i en lägenhet. Nej jag klarar inte av det ekonomiskt. Nej jag ska inte ha 2 hundar, men kolla kan man ju alltid göra. Jag älskar hundar och min "nästa" hund ska vara min bara min hela vägen och hundstackaren ska inte behöva flytta från olika personer och olika platser hela tiden. En hund ska ha en massa lekkamrater, och vara omkring andra hundar från små valpar och sen hela livet. Tyvärr är det försent med lajka. Nu är hon gammal och vill helst bara gå på promenader. Iaf, som alla vet ÄLSKAR jag rottweiler. Jag är tok-kär i dom och vill ha hela min vardag med en massa stora fina rottisar. Men nu har jag även kollat mycket på FlatcoatRetriever. Ni som inte vet hur dom ser ut är dom sjukt lika lajka förutom att lajkisen har schäferöron. Så man kan säga att dom ser ut som svarta Goldenretriever fast en aning större. Jag känner en kompis som är tillsammans med en uppfödare så man är lite sugen på att åka och kolla men samtidigt är det jättefarligt. Risken är oerhört stor att man kommer hem med en liten söting som man inte har plats eller pengar till. Eddie gillar båda hundarna men han är lite rädd för rottweilers så han blev mycket kär när jag började prata om flatcoats även om han är van vid tanken att jag definitvt ska ha en rottis (även om det inte kanske blir nästa hund)


Imorgon börjar jag jobbet igen, (precis när jag vant mig med att vara ledig:P) och precis som chefen ville och anledningen till att jag ville sluta var alltså att jag skulle gå upp i tid för samma pengar. Ja, har man inget val så suger det men vad kan man göra? Innan började jag alltså 16.00-22.00 5 dagar i veckan. Nu ska jag alltså jobba 4 dagar i veckan men jag ska börja kl. 13.00 men ändå sluta 22.00. It sucks =D

So long   

     


Hjälp, tack :)

Idag var vi då och kollade på den där byteslägenheten. I fredags var ett par här och kollade som hade satt ut en bytesannons på blocket. Dom var MYCKET intresserade och idag var vi som sagt och kollade på deras. Ja, jag vet inte vad man ska säga men jag har gjort en för och nackdelar, läs om ni är intresserade:

Plus +
Mycket billig hyra
Underbart område
Jättetrevliga grannar
2 stora fina klädkammare
Nyrenoverat badrum
Tydligen lätt att byta upp sig till en större lägenhet

Minus -
Väldigt liten, på gränsen till för litet
Oerhört gammalt och slitet (har aldrig sett nåt liknande om ja ska vara ärlig)
Kommer behöva städa det första halvåret för det var någonting hon aldrig gjort
Litet kök
Gasspis (men ska bytas ut inom ett halvår)
Behöver tapetseras och målas i VARJE vrå i lägenheten
Ingen balkong


Ja, vi vet inte riktigt faktiskt. Det kanske ni märker, men den har alltså en underbar hyra haha och skulle vi lägga ett par tusen på "renovering" skulle vi komma upp i en månadshyra här, och trots att den är jättegammal, sliten och oerhört smutsig kanske man kan få den mysig med nytapetserat i hela lägenheten och ommålat i tak och på lister, eller vad tror ni? Nu gäller det bara att övertyga hyresvärdarna också vilket är den svåraste biten.

Har ni några bra tips hur jag ska lägga fram det? jag kan ju inte gärna säga "ja hej, mitt namn är lina bergström och det är så här att jag skulle vilja göra ett direktbyte för att jag tycker ni är skitdåliga och vill flytta härifrån fort som fan, dels en kostnadsfråga men nu har det också blivit en principsak. Vi måste sköta det här snabbt och smidigt eftersom annars kommer mitt `byte`ångra sig när när hon inser vilket jävla ghetto det här verklgen är och jag kommer bli fast här för alltid"
nä, ingen hit  ;)



Idag blev det ett rent lägenhets-inlägg. Jag skulle vilja veta vad ni tycker, är ni hejare på att måla eller vill följa med på att välja tapeter kan ni väl säga till? Jag skriver om nåt annat nästa gång! Hej 



 

härligt med fredag

Nu har ett par vart och kollat på våran lägenhet här, och dom var mycket mer positiva än jag trodde, det känns ju kul men som jag har städat idag har jag aldrig städat innan. Herregud alltså, allt är städat. tillochmed klädkammaren som aldrig blir städad haha. Ni som ser lägenheten idag kan jag säga : SÅ HÄR KOMMER DET NOG ALDRIG SE UT IGEN haha nä då. Vi ska kolla på en etta i eriksberg imon och "parets" lägenhet på söndag. Jag hoppas allt löser sig nu, känns som att man är på väg upp ur leran, härligt. 

Idag är det fredag! Veckans klart bästa dag! Älskar =) 

Har ni några roliga helgtips?

PÖSS 

Arbetsintervju

igår var jag på en arbetsintervju, eller jag vet inte om man kan kalla dte för en arbetsintervju förresten. Det var arbetsprover kan man säga. Iaf så hade dom samlat 5 personer och skulle välja vilken av dom som skulle få anställning. (Ja, jag hade inte skrivit detta inlägg om det inte vart jag) Det var bemanningsföretaget Student Consulting. Det var Tina som tipsade mig om det, och TACK FÖR DET! Jag har skrivit in mig på sidan för länge sen men då rindge dom upp mg och sa att man var tvungen att vara högskolestudent men dom har tydligen blivit större och tagit bort den "regeln" Gött!

Först fick man genomgå en vanlig intervju (Hur ser ditt liv ut om 5 år? Hur tror du att det här jobbet är? Vad är dina positiva och negativa sidor? ah, ni fattar) Sen var det 9 arbetssituationer: Hotell, restaurang, administration och kontor, logistik, lager, transport, butiksförsäljning, ekonomi och bygg och anläggning. Jag hade 8/9 rätt. Självklart blev jag inte godkänd på det sista. Kan inte ett skit av bygg och anläggning. Den som var "tvåa". Asså den som näst bäst eller vad man ska säga hade TRE!!! hahaha 

Hon sa att hon aldrig hade träffat en tjej med 8 godkända! Känns bra. Hon sa att det var utomordentligt bra och att hon ville anställa mig "här och nu på plats" men att dom inte hade ett jobb till mig ännu men hon hoppas det går fort , för att dom ville behålla mig! Härligt! Men hon berättade också att eftersom det är lågkonjuktur i sverige är företagarna väldigt "rädda" för att anställa men att hon ska göra vad hon kan. Även om det skiter sig var det ändå en kul erfarenhet =)


Ja, vi hörs!

Idag är jag...

NERVÖS!

önska mig lycka till

:D

Mitt hem = biskopsgården

Kära underbara biskopsgården!

Ibland är det kväll och man stannar upp och lyssnar. Helt tyst. INGEN POLIS har kommit idag, ska vi bli oroliga? POLISERNA kanske har blivit kidnappade? Näe då, så farligt är det inte. Förra veckan åkte jag spårvagn (20.02 var klockan) och en man i 40-årsåldern tog tag i min arm och sa "Ska du verkligen åka denna spårvagnslinje så här sent, det kan vara farligt för dig."

Det är 7% invånare med svensk nationalitet...

Det har vart 11 bombhot sedan årsskiftet

4 personer dödade (och 13 skjutna)

218 inbrott


idag var det läskigt också. I morse gick Eddie som vanligt 06.15 ungefär efter ha pussat hej då. Runt 20 över kom han in igen väckte mig (klart jag somnade om) och sa "älskling vakna, du ska nog klä på dig, det står poliser i trappuppgången, och ingen får gå ut från porten, det är en bomb som dom måste spränga. Dom kanske ska evakuera" Runt kvart över 7 höde vi en JÄTTESMÄLL (Tänk värsta nyårsraketen ggr 10) och vi fattade att den var sprängd. Sen kunde han gå till jobbet och det sista han sa var "Hur fan kan jag få chefen att tro på mig? Det här händer ju för fan inte i Sverige haha" 

Jag tyckte dom skötte det väldigt bra, eftersom dom inte evakuerade om det inte var nödvändigt, och poliserna hade ju bara "nekat" dom som skulle till jobbet att gå ut, för att inte skapa panik i onödan. Det skötte dom bra (Dom är väl vana nu, antar jag :P) Men då blir man ju lite fundersam, hur ofta händer sånt här utan att vi ens märker det? Kanske inte nödvändigtvis bomber, men annat.


Skönt att man ska flytta... även om vi inte vet vart än ;)

Playstation

Usch usch usch vad tråkigt! Sånt här passar inte mig. Att vara ledig alltså... eller ja, hemma på dagarna iaf. Herregud, vad tråkigt! Varför jobbar alla dagtid för??? ge mig tips på att underhålla mig själv. Sofie sa att jag behövr slappna av och att man vänjer sig. Hoppas det går fort! =)

I helgen tyckte jag att jag gjorde en bra affär. Ända sen där där buzzreklamen (ni vet den när tungan och munnen hoppar ner från ansiktet när dom trycker på knapparna)så vill jag ha det. Det ser så kul ut, och jag ville prova. Sen är singstar kul... och sims. jaja iaf nu ska jag komma till sak. Har tittat lite grann på begagnat Playstation 2 på blocket men allt kostar ju som fan. Sen kom Eddie och sa att jag kan ju kolla om jag får något för mitt gameboy och byta in det till lite cash och köpa ett begagnat PS. Sagt och gjord packade jag ihop allt gameboy-krafs med laddare och grejs och eftersom jag har en hel del spel (173 om man ska vara exakt) så blev det ju en del. Vi kom till Kapten krok och där sa dom att dom bara kan BYTA, alltså inte ge pengar. Jag tänkte "äh vad fasen, jag kan ju lika gärna satsa på PS2 här nu då"

Iaf det jag fick för min samling var:

En playstation 2 slim- konsoll med 2 kontroller
Minneskort
Chip-paket
Rengörings-kit
Buzz - spel med buzzers
Singstarmicar med 3 singstarspel
Eye-toy kamera med 3 spel (som wii typ)
Da Vinci Koden
Arkiv X
4 bilspel som jag inte har en aning om vad det heter, det är Eddie som ville ha dom
Sims
Sims Bustin Out
Crash Racing
Tekken
 (ett XBOX- spel också)
Sen var det några andra grejer som eddie tog

det enda som blev begagnat i slutändan var ett av bilspelen och Arkiv X-spelet.. För detta betalade vi 42:- En ganska bra affär tycker jag faktiskt.

Nu kanske ni tror ja är världens tv-spelsnörd som har köpt 173 spel till mitt DS, men nä så är det inet riktigt. Detta är tack vare en knepig arab som bodde på lanzarote för några år sen. Han sa att han skulle köpa allt jag ville ha och då sa jag på skämt att jag ville ha Ett nintendo DS och alla spel som fanns till den. Dagen efter fanns det en stor låda utanfr mitt hotellrum med 171 spel (de andra två köpte eddie till mig senare) och en lapp där det stog "God Morning Sweetie. This was every game in the store, is it okey? I think your mom is going to kill me if she see this, but you deserve everything. I hope I see you again. Love Ali"  Iaf det är han som har bekostat mitt nya Playstation, det var bra!

Jag skriver mer sen! Hej

Dom svarta bestarna

Vi började dagen med en lång stund ute. Fast det var hemskt väder med regn, rusk och blåst var det härligt ändå. Känns bra att det går framåt med Ozzy och Lajka, det känns som om det blir lite bättre för varje gång. Lajka är världens bitch mot Ozzy, en riktig kärring, men idag har det vart riktigt roligt faktiskt. Dom hjälptes åt att dra en gren från ett träd och sen när det äntligen var över så hade dom dragkamp med pinnen mot varandra och Lajka har inte skällt på Ozzy vilket känns skönt. Det är "bara" Ozzy som skällt när han ville leka och det är bra om han får igång henne. Det är lång väg kvar tills dom är bästa vänner men kul att se att det utvecklas iaf. Nu ligger dom och sover i varsin del av soffan och jag och eddie knör på den lilla haha.
 
Ikväll ska det bli kul med biljard, jag menar, man måste ju lära sig någon gång, eller hur? Eddie skulle lära mig spela tennis idag också men vädret tillåter inte riktigt det. Det får bli nästa helg (om nu inte vintern drar igång på riktigt snart, usch usch)

Jag skulle vilja gå på en sminkkurs och jag vet att många rekomenderar MakeUpStore:s sminkkurs, någon som vart på den och kan rekomendera den? Det jag gillar med den är att man får "tillbaka" pengarna i form av produkter.

Vi gjorde tacopaj igår, vi har inte gjort det på jättelänge, men herregud vad mat det blev över. Blir alltså samma mat idag igen och dessutom får Eddie en matlåda till jobbet. Det är samma recept som jag alltid gjort då pajen nästan tog slut. Jag vet inte om vi plötsligt börjat äta mindre eller om det var så mycket annat till som gjorde oss mätta. Sallad, dressing, vitlöksbröd, en flaska vin och två flaskor cola och annat smått och gott. Man kanske inte orkar hur mycket som helst:P

Måste snart boka allt till örebro, så det inte går upp i pris. Ska bli kul att träffa alla igen men nu när man flyttat därifrån känns det såå jäkla långt dit hehe. Det känns som andra sidan jorden. Men det är ju bra att man träffar några iaf. Tina var här i veckan, och fastän det var väldigt kort känns det kul att träffa henne, jag hoppas hon och Paul stannar lite längre nästa gång. Sen kommer Emil på onsdag och My och Joakim planerar jul på liseberg. Dennis träffar jag ju regelbundet varje gång han träffar sin broder. Man märker hur snabbt teckenspråket försvinner. Vid varje gång jag träffar honom behöver jag tänka efter och bokstavera mera. På precis samma sätt som alla språk. Jag är värdelös för att hålla igång de språk jag "kan". 

Hej!  


Svårt med rubriker..

Måndag, tisdag, onsdag! Så länge har jag nu vart sjukskriven och det är så fel att man kan må så bra trots att man gjort så fel. Det som är ännu värre är att eftersom känslan av att må bra är så härlig vill man ju gärna att det ska fortsätta så. Med andra ord: Säga upp sig. Och jag försöker trassla bort dom tankarna för jag kan inte det, innan jag har ett nytt. Ja visst jag har sparade pengar till boende och sånt (eftersom mitt nuvarande jobb betalar så lite behöver man även sparpengar) men dom försvinner ju sakta men säkert också, och det skulle ju inte vara roligt om dom skulle ta slut, och jag inte hittat ett nytt jobb ännu då blir det att flytta till någon annan. Nån som har förslag på jobb?

Det känns bra att ha kommit igång med träningen iallafall. Det har inte visat sig på vågen eller måttabellen ännu men det här är väl 8:e eller 9:e dagen än så länge så jag kanske inte riktigt kan räkna med det ännu hehe. Dessutom tränar man ju inte varje dag heller, får nog lugna ner mig lite.

Vet ni vad jag saknar? Tjejträffarna, asså att man är nåra tjejer som sitter å tjötar å äter å dricker och bara... umgås. Det är jättekul med alla killarna också, men det är något speciellt om man är bara tjejer. Man kanske skulle ordna en förfest med bara tjejer så får killarna iväg på egna förfester hehe.

Det är många sms som kommit in om att jag ska lägga upp bilder på bloggen så blir det roligare att läsa, men tyvärr går inte riktigt det. Min kamera sover så gott hos Jenny än, glömt att hämta den varje gång. Dessutom är hårddisken sönder så kan inte heller ladda upp "gamla". Men det kommer, jag lovar. Vill även byta färger igen så det blr lite lättare att läsa, men det är ju SÅ många koder överallt så jag hittar inte dom koderna jag vill ha, och man blir irriterad haha. 

 Det är så synd att det är så lite folk som är hemma på dagarna, hade vart kul att äta frukost med någon, det är inet kul att äta ensam haha. Madde, om du är ledig nån DAG så kan vi frukosta;)

10 år!

Helgen kommer jag inte ihåg så mycket av, det var ju så länge sedan och jag börjar ju bli gammal haha men däremot har dt ju varit en viktig födelsedag i helgen. Inte vem som helst heller utan KANELBULLEN! Ja, precis kanelbullens dag firades ju för tionde gången igår och självklart är det en mycket bra tradtion som behöver följas så jag bakade bullar. Mitt tidigare recept har vart okej. Asså jag menar smakar bullar liksom, men inget mer men i lördags efter vi hade vart i kungsbacka så stannad vi på IKEA i kållered och där bjöd dom på nybakta bullar iett av köken där och dom var sååå goda. Mums filibaba säger jag bara. Hon frågade hur dom smakade och jag svarade "underbart". Då var bull-tanten så snäll att jag fick receptet. Skyndade mig hem för att baka och dom var nog ännu godare! Flaggans dag skiter jag i, bryr mig inte särslit myket om Halloween eller prinsessornas födelsedagar men när det gäller en notis i almanackan om att kanelbullen fyller år, då är jag helt plötsligt väldigt "för traditioner"

På tal om Halloween, någon som ska ha nån kul Halloweenfest?

Idag har jag sjukanmält mig till jobbet, det har jag aldrig gjort förut och eftersom jag inte är ett dugg sjuk så lät det nog jättefalskt eftersom jag är riktigt dålig på att ljuga. Vad har jag gjort istället? Städat, gått ut med vovven, hälsat på mormor och precis kommit hem från träningen. Tänk vad man hinner med när man är "sjuk". Undrar om jag ska ha feber imon med? Ja vet det är hemskt, och jag vet att det är oansvarigt men ärligt talat det skíter jag i. Ni som känner mig vet att jag haft 33 jobb och har aldrig sjukanmält mig eller klagat speciellt för jobb är allt för mig och jag tycker det är dels en skyldighet men också en rättighet att jobba, så jag behöver inga föreläsningar eftersom det borde betyda att jag har anledning till denna sjukanmälning. 

 Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om mer så ha det bra! Hej

UNDERBART

Jag har precis gjort en viktig upptäckt - statistiksidan! När man loggar in på blogg.se och ska skriva sin blogg finns det ju andra funktioner som jag gett f*n i i ärlighetens namn. Nu kollade jag för skojs skull igenom dom och hittade statistiksidan. Det gjorde verkligen min dag! Jag såg att det har vart 26 personer som kollar min blogg dagligen. Vissa kollar upp till 5 ggr per dag. Det måste betyda att jag uppdaterar allt för sällan? En dag var det uppe i 32!! (weei) men det var nog en slump. Tack iaf alla som läser men jag måste säga att det är fasligt lite kommentarer för att det är 26 personer , så folket- visa er! Ni kan kommentera om allt mellan himmel och jord: Vad jag ska ändra på eller skriva mer om, berätta vad ni gjort under dagen, Berätta en rolig vits ni hört eller vad som helst. Ni kanske har många fler besökare men det skiter jag i det gjorde iaf min dag!


Jag tittar ganska lite på tv, men idag var tv:n på för att Eddie glömde den på när han gick till jobbet och det första jag ser är Riesen-reklamen, ni vet den där byggledaren som åker i bilen å sådär. I allafall så är jag JÄTTESUGEN på riesen-kolor oh det har jag varit sedan jag vaknade. Jag tror inte ens jag tycker om Riesen. Och dessutom är det en ganska tråkig reklam. Snacka om att vara påverkad av reklam haha. Ska nog aldrig sätta på tv:n när det är tvshop höhö. Nä då, oftast går det bra, men det var en knepig känsla att bli sugen på något man tror man inte tycker om. Dumma reklam!

Jag vet att det blr mycket jobb-snack här på bloggen men mitt stora intresse är att drömma om annat jobb (nä såklart inte) men jag tänkte iaf berätta att jag ska på arbetsintervju nästa vecka som huvudtekniker på renova. Tydligen ett "jobbigt" jobb men väldigt bra betalt. Det negativa är att det är utomhus och vintern kommer ju nu... ja, ni fattar ju själva, men det ska bli intressant och ha en arbetsintervju utomhus även om jag skulle tacka nej till jobbet.

För att inte någon ska bli uttråkad så avslutar jag nu med att tacka Zandra för tipset av bloggkoll. För er som inte vet är blogkoll en sida som håller koll på ALLA ens vänners bloggar. Man blr medlem där och när man loggar in så ser man direkt när någon (eller några) har uppdaterat sin blogg så slipper man surfa runt på miljontals olika bloggar (och dom ändå inte har uppdaterat hehe). Mycket bekvämt och praktiskt. 


Tack och hej, leverpastej   

Presenter

Ännu en dag har gått och jag börjar förstå det där som alla säger, ni vet :"Livet är som en toarulle, det går bara fortare och fortare ju längre man kommer". Det stämmer verkligen. Tiden går så fort numera, man hinner inte med!

Jag har fått sådan lust att festa nu på sista tiden. Eller rättande sagt vill verkligen ha kul! Hade planer inför fredagen men jag ska nog ändra dom, några som har nåt bra alternativ? Inte för roligt dock, ska upp mycket tidigt på lördag och hjälpa Eddies föräldrar nåt med båten, vet inte riktigt vad, men nåt vill jag hitta på iaf. Hör av er!

Idag på Allum hände något spännande. Tre olika väktare i TRE OLIKA affärer frågade mig om dom kunde få kolla i min påse när jag gick ut genom affären. Det har aldrig hänt mig tidigare, och det var inte speciellt kul. Jag måste haft mitt tjuv-ansikte på mig idag och såg väl allmänt tjuvig ut hehe men alla bad om ursäkt och när jag sa att det hände tre ggr på 2 timmar så bjöd den sista på glass. Ni vet sån där italiensk sorbet på Mamma Mia i mitten av Allum. Mums! Dessutom var han jättetrevlig och det var kul med lite sällskap. 

Sofie, du ska bara veta hur avundsjuk jag blev när jag läste i din blogg att Jimmy hade gett dig blommor. Gud vad fint =) För mig betyder små saker väldigt mycket. Ska nog köpa en blomma eller en liten present nästa gång jag träffar en bra kompis eller så, det är ju dundertrevligt att få små presenter så jag ska nog börja ge folk sånt. Det är ju megakul och ett bra sätt att visa att man bryr sig att dom finns. Det är också en kanonbra sak att göra till nån man skulle vilja umgås med mer. Ge varann mera...(omtanke)  =)

Jobbar förresten på Casino Cosmopol nu på söndag och nästa vecka till fredag. Kom förbi om ni har tid!!  


RSS 2.0