21 år och 364 dagar

"Imon är ingen vanlig dag för det är linas födelsedag... hurra hurra hurra"

Åh vad det ska bli skoj att fylla år :D Det är så underbart med presenter haha, på det stadiet kommer jag nog aldrig bli mer än 7 år haha. Däremot har jag inte riktigt fattat varför vi svenskar är så snåla i vardagen. Varför måste man ge presenter endast när man fyller år och på jul? Varför inte köpa en liten billig present när man ser någonting som kommer passa perfekt till en viss person? Såna där spontanpresenter blir man ju allra gladast av. Jag gjorde alltid det förr men av någon anledning slutade jag med det, får nog allt börja med det igen. Mamma har namnsdag idag men det tror jag hon glömt av. Kanske ska åka dit med en blomma och en chokladbit eller något och börja med det redan idag?

På tal om födelsedag är det nog första gången jag INTE firar min födelsedag med någon fest eller sådär. Många har frågat mig varför men jag har inget bra svar på det. Det kändes helt enkelt inte rätt. Jag känner mig bara tjock och klumpig och fattig och är inte det minsta på festhumör haha. En kompis föreslog att jag bara skulle samla lite kompisar på palace och sitta och snacka. Det låter klart mer intressant men jag får se haha. Så än så länge blir det bara lite fika med släkten haha :D

Det blir 2 gräddtårtor, 1 chokladtårta, 1 rulltårta, chokladbollar, bullar och småkakor till typ 10 pers hahaha, så går det när man bestämmer fika med en godisgalen sambo.



Vi har nu gjort färdigt barnrummet. Det blev väl inte riktigt som vi tänkt oss (alla barnsaker är så dyyyyra och stora. Vi har ett minimaliskt rum) men det får räcka första tiden iaf, sen hoppas vi ju att vi flyttat när lillparveln blir lite äldre. Jag har tagit lite bilder på det som jag tänkte lägga upp imorgon efter mina kalasgäster varit här. Det är väldigt kul att göra om rum men eftersom vi använde det rummet som förråd innan så är det saker ÖVERALLT!!! hela lägenheten ser f*rj*vlig ut rent ut sagt. Verkligen hej-kom-och-hjälp-mig. Just nu känns det som det inte finns något slut på det, det är saker i varje millimetervrå men antar att det går bra mycket fortare undan om man någon gång BÖRJAR städa haha. Kan ju tänka mig att det blir hela kvällen och hela förmiddagen imorgon men det ska nog bli lite undanplockat iaf.


Glöm inte gratta mig imon haha :D

Kram


Lite bilder


födelsedagsbarnets 30-årsfest =) a.k.a min kusin Anne-Marie. Superkul att träffa henne igen :D








80-talsfest med födelsedagsbarn nr 2 =) Sofie :D



färgglada flickor



dags att öppna presenter. Denna present: Ladiesnight of course hahha



Enormt goda cheesecake och fina 80-talsfärger på ljusen =)


Det tar allt en himla massa tid att lägga upp bilder så jag lägger upp fler nästa gång =)


En himla rolig månad

Har detta varit =) Det brukar alltid juli vara, men det är klart, då så fyller jag ju år också haha

Det har hänt en hel del och en del är allt fångat på kort som jag tänker lägga ut nästa gång.

Min kusin har haft 30årsfest, sen har det vart 2 25-årsfester, en hel del minigolf och mycket grillning, taklagsfest, mer kalas och annat stoj och stim (kan inte livet alltid vara så här?) och än är ju inte månaden slut =) Om 13 dagar fyller jag ju som sagt år också och då kan det ju inte bli annat än att kalas-bra (haha ja har så rolig humor), det kan ni inte bara missa haha

Idag har det vart minigolf på hedens nya äventyrsgolf, bad i fontäner, en massa glass och marknader och nu ska jag allt laga till lite bakad potatis (kycklingen ligger på grillen), sen ska vi ta ett kvällsdopp i bergsjön (ja, sjön alltså, inte stadsdelen). Det blir årets första för både mig och eddie och lajka så det ska bli kul och efterlängtat! :)

Ny kamera!!

I torsdags så trallade vi iväg och köpte en för tidig födelsedagspresent till mig, en ny kamera! åh så roligt! En blå casio exilim, liten och perfekt. Dock inte den bästa kameran men so what? Så nu kommer det förhoppningsvis upp bilder på både bloggen och facebook, bland annat av Anne-maries födelsedagsfest igår och Eddies systers 25års fest med 80-talstema ikväll.

En fest med 80-talstema har jag aldrig vart på innan. Jag ska använda ett neon-orange linne med kjol och vita benvärmare på klädfronten. Jag har köpt ett par turkos-fula sandaler, 80-tals lila "skärp", gröna megaörhängen, ett blomdiadem och 3 st rosa jumbo-plastarmband och en mörklila väska på accessoar-fronten. Självklart turkos ögonskugga också hahaha. La mer pengar på acessoarer än kläder eftersom man kanske kan mixa det med sina vanliga kläder igen (är dock väldigt tveksam till det med tanke på dom färgerna hahahaha). Oavsett ska det bli spännande att se alla "galet" klädda och färgglada haha

Idag har jag och Eddie vart på stan och solat och glassat. Med glassat menar jag självklart att vi köpte en mega-megastrut. Helt galet mycket. Det var 4 kulor, grädde, sylt, mjukglass, topping och strössel haha. Jag var mätt efter 1/3 av glassen så det var helt enkelt FÖR mycket, hur det nu kan bli det. Jag blev illamående..:P Det hjälper nog inte att vi endast ätit smörgåstårta idag också (förutom mega-glassen då) Blev bjudna på smörgåstårta både till frukost och nu till middag... Sen har jag hört ett rykte om att det som ska serveras ikväll är cheesecake i mängder... jag kommer må underbart ikväll.. (och då är jag ändå nykter hahaha)


Ha det kul ikväll =)

RSS 2.0