Dubbelmoral

Jag har en sådan dubbelmoral. Jag är hemsk. Tex jag vill att de bloggarna jag läser mest ska uppdateras 4-5 ggr per dag för att jag ska ha någonting att göra till frukosten eller i natten när ingen annan är vaken. Jag blir nästan besviken när dom inte har skrivit på ett helt dygn. Men jag då? Jag uppdaterar ganska sällan och varför? jo för att jag tycker att jag inte har någonting att berätta, men om dom dära bloggarna skulle säga det till mig så skulle jag bara säga ""men kom igen, det finns alltid något att berätta!!?!"

Sen finns det en miljon andra saker jag har samma tänk om. Hm vad kan jag säga? Jo att man jobbar kväll. Jag har alltid sagt att d som jobbar kvällar kan inte trivas med sitt liv, relation, jobb m.m eftersom man aldrig får se dom man bor med. Nu jobbar jag själv kvällar men jag trivs iofs inte med det. Men jobb måste man ha, oavsett om det är ett tråkigt jobb. Detta jobb som jag har har nästan bara kvällsskift så jag kan alltså inte välja.




Nu stampar Lajka för att vi ska gå ut på en långpromenad så jag får lyda så hörs vi sen!

Äntligen äntligen äntligen

ÄÄÄNTLIGEN så har man fått såpass mycket pengar över att man kan köpa ett gymkort. Förra månaden jobbade jag väldgt mycket och vi fick många tusenlappar över nu när lönen kom. Vi hade vart riktigt rika faktiskt, om dte inte hade vart så att 95% går till skulder. Så surt att man vet att man har många tusen och allt försvinner innan man knappt fått ha dom sovandes på kontot. Men så är det!

Iaf så hade jag tllräckligt mycket pengar (knappt) över för att köpa ett gymkort.  Köpte det i fredags och tränade både i fredags och igår. I fredags var det som spinning under vattnet (tror ni inte att det är jobbigt, så prova:P) och igår på förmiddagen tränade jag body combat. På gymmet sa instruktören "ja ni som är nya här idag vill jag bara berätta att imorgon kommer ni troligtvis inte att kunna röra er, men så är det allid när man gr det här första gången så tro inte att ni har sträckt er så att n aldrig kommer tillbaka, för det känns mycket mindre andra gången man gör det här. I denna klass använder vi nämligen muskler som vi i vanlig träning och vardagsliv aldrig använder så det kan kännas imon... MYCKET "
Tänkte väl inte så mycket mer på det, för träningsvärk får man ju alltid lite granna när man gör någon ny träningsform. Jag brukar få träningsvärk ibland när man testar på nåt nytt, men har nästan aldrig speciellt mycket och kan nästan tycka de är skönt, man känner liksom att träningen gjort nytta.

Sedan i morse har jag ändrat min uppfattning om träningsvärk haha. Jag har aldrig tidigare vart med om att man verkligen känner sig misshandlad. Det känns verkligen som någon pucklat på mig, och det var riktigt svårt att ta sig upp ur sängen. Min första tanke var faktiskt ryggskott... eller brutet... allt. Det är alltså ryggen jag har träningsvärk i, det har jag nte haft innan. Självklart har man träningsvärk i benen också efter 700 sparkar och 90 min hoppande (nej jag överdriver inte.. men jag önskar jag hade gjort det) men det är absout ingen smärta jämfört med ryggen. i benen känns det SKÖNT!


Igår var Madde här och vi käkade pastasallad med vitlöksbröd, det är ju alltid gott men jag åt nog alldeles för fort för jag ville ha mer mat, men jag orkade verkligen inte, jag var vrålmätt. Försökte ta en portion till men det gick inte så bra. Nästa gång ska jag äta långsammare och ta lite pauser hehe. Sen blev det en massa småätande av popcorn, vindruvor och tacochips. Mesta delen av disussionerna handlade om lägenheter i olika former. Hoppas hon kommer snart igen =)

Jag är mycket sugen på att åka till Allum idag, det är bra att dom har så långa öppettider på helgerna, men det är inte så kul egentligen om man inte har några pengar att handla för och dessutom går som Quasimodo och låter "hm.. aoj,, pfm.. aj.. aoch" när man går hehe

Berätta gärna vad ni gjort i helgen. Ha det bäst

Middag

nu har precis mormor och Hans vart här på middag. Det blev fyllda lövbiffar med rödvinsås och klyftpotatis. Inte min favoriträtt faktiskt men alla andra verkar älska den så varför inte? Till efterätt blev det vanlig fruktsallad med vit chokladsås och glass. Det var däremot gott. Från början tänkte vi bjuda Sofie och Jimmy (på GODARE mat), men sofie skulle jobba. Tråkigt men man kan absolut inte äta ensamma på en fredag haha så vi ringde mormor och Hans. De senaste veckorna har det mest vart "nya personer" (alltså såna vi inte bjudit på mat innan) och det är alltid kul. =) Idag skulle det egentligen vara en bowlngturnering men när Eddie jobbar dag och jag jobbar kväll kan det var skönt att faktiskt ses själva och snacka och sådär. Annars så sover jag när Eddie går till jobbet, och när han kommer hem så har ja redan stuckit iväg till mitt. När jag kommer hem så antingen sover eller ligger Eddie i sängen. (Nej jag väljer inte datorn istället, han är i duschen.)

Det ska bli kul att Madde kommer imon. Vi har inte snackat på länge och det var ännu längre sen som vi träffade hemma hos varandra. Tänkte bjuda henne på pastasallad.

Jag träffade Jaana idag också (chefen på renova) och hon sa att hon väntar på svar av en av hennes anställda. Hon sa också att det finns lediga jobb som avfallstekniker men hon sa att det skulle vara i sista utvägen eftersom det jobbt är tyligen dödstråkigt och arbetskamraterna ÄNNU värre. Den som lever får se =)

 

en massa lägenhets-sök

Nu sitter man åter igen med datorn i knät, vet inte var ifrån denna ovana har kommit men det blir så iaf. Antagligen är det en lathetsgrej. Jag vill också ha tv eller musik i bakgrunden och dessutom sitter man skönare i soffan. Lajka ligger på mig så det blir jobigt att skriva med en hand men det gör ingenting. Hon är så söt när hon ligger sådär.

Igår var jag och kollade på 5 lägenheter. Tre till mamma och två till mig och eddie. Eller rättande sagt en "ny" lägenhet och eddies syster (sofies) lägenhet. Den första lägenheten var en tvåa på 45 kvm och dessutom rätt dyr för den storleken. Vi vill hellre ha Sofies lägenhet men den är svårare att få. Svåra val med sånt här. (och sömnlösa nätter haha)
Hade hon kunnat hyra ut den i andrahand hade det inte vart något problem alls, men hyresvärden var tydligen inte så glad på det. :(

Idag kommer Dennis igen, ska bli kul att träffa honom igen. Han skulle bjuda på nån lunch-grej och det tackar man ju inte nej till. 

IMORGON KOMMER LÖÖÖÖÖNEN!! YEEEEEY

Ibland (och då menar jag bara IBLAND) längtar man tillbaka till 5-10 år bakåt i tiden. Tänker mest på VHS:ens tid. Lyxfällan är ett suuperduuper bra program och jag jobbar när det visas. Hade velat att dt skulle gå och spela in. Man lär sig jättemycket också.

Jag glömde min kamera hos Jenny där i fredags. Det känns helt handikappat hehe.  

Ha det bäst =)

biljardexpert

japp i fredags var den efterlängtade festen. Det var jättekul att träffa alla godingar som man inte har träffat på SÅ LÄNGE. Nick, Nilla, Jennie, Lilja och så självklart då Jenny och Tobbe som hade festen. Blev riktigt intresserad av deras lägenhet måste jg säga. Inte DERAS lägenhet men i det området. Dom bor i en tvåa mitt vid eketrägatan. Den var liten men välplanerad så det hade gott och väl räckt med en trea där. Det var ett ganska litet vardagsrum och ett litet sovrum (fast tillräckligt stort ändå faktiskt) fast det fanns ett stort fyrkantigt kök och ett välplanerat fyrkantigt badrum. Dessutom fanns det e klädkammare och sådär och hyran är ju så LÅG! kanon.

På festen iaf var det jättetrevliga människor. En del då som man saknat och en hel del nya ansikten men eftersom att hela världen är stenrika just nu (känns de som) så kunde jag inte följa med dom när dom senare på kvällen skulle på en efterfest för hardcoresuperstar på Sticky. Jag åkte ner till Kville biljard där Sofie, Eddie, Jimmy, Malin och Niklas var och spelade. Jag fick också prova på för första gången och det gick åt helvete men jag träffade bollen en gång. Men men, jag ska iaf öva upp mig och sedan spöa dom alla. Höhö

I lördags var det seg-lördag och i började dagen (sent) med en english breakfast (ja vet, idag skulle jag inte kunna tänka på det) för att sedan åka till mamma och fira saras födelsedag. Det var inte så många där, vilket var skönt och gav hela lördagen en lugn tid. Det var bara Jaana, Chritian, mormor och Hans där och efter väldigt kort tid försvann också Hans. Jag försökte fjäska med Jaana för ett jobb. (Hon är chef på renova). Det gick ganska bra och hon skulle prata med sina anställda. Det hade ju vart kanon! På kvällen körde mamma hem oss och då sprang två killar nåt djävulskt fort (ni vet sådär som man springer till bussen om den redan står på hållplatsen) och ett tag efter sprang en polis med pistol ihanden. Fast åt fel håll. Vi ropade på honom och visade vilken väg han skulle springa. Han tackade oss och när han såg dom skrek han "STANNA POLIS" precis som på film. Jag är så lättroad, jag trodde han skulle säga nåt mer... icke-film-aktigt. Efter honom kom 3 poliser till, också dom med pistolerna i högsta högg. 

Igår var vi på gardinjakt på backaplan och bäckebol. (här är det bara hisingen som gäller, jajamen) och vi hittade ett par billiga gardiner till köket. Vi var också ute med lajka LÄNGE och hade packat ner fika som vi åt efter ett tag. Ska nog göra det någon mer gång. Kanske ta med varm choklad nån gång på vintern =)

Idag vaknade jag med nackspärr så jag ser ut som en hund som lägger huvet på sné, ni vet. Men det börjar gå över nu. 

 

ååh jobbiga jag

åh asså fattar inte varför jag alltid ALLTID ska vara så j*vla sent ute till allting. Är ALDRIG i tid.... Till något! Jag har jättebråttom till Jennys fest och har en massa smink kvar att kladda på och ÄNDÅ väljer jag att sätta mig framför blogg.se för att skriva ett inlägg om det haha. Det bevisar ju en hel del. Jag sitter framför datorn samtidigt som ja snackar med Tina på msn, samtidigt som jag sminkar mig, samtidigt som jag klär på mig kläder samtidgt som jag ska fixa någon drink. Blir bara pannkaka av allting. Akademiska kvarten är ju känt men när man kommer de akademiska NITTIO minuterna är det inte lika populärt.

När ja träffade My i örebro sa hon att vi skulle mötas en kvart innan istan fr att ja skulle vara i tid.

Jag ska verkligen skärpa mig!!

Ha´re

sova sova sova... alldeles för länge

Idag försov jag mig. Fast jag vet inte om man kan säga att man egentligen försover sig om man börjar kl 16? isåfall får man sova bra länge alltså. Jag satte klockan på 7 och jag vaknade 09.25. Jaja, man får väl ha såna dagar också antar jag.

Idag ska jag ut på klädjakt. Många fester som kommer nu på ett tag och jag har INGET att ha på mig. Asså jag menar INGET! antingen är det för litet, för stort, trasigt eller så försvann (det också) i flytten. Jag fck 300 kr av mormor. Jag känner mig som när man var 10 år och fick veckopeng men det var väldigt välbehövligt och härligt. Känner mig riktigt rik. Men eftersom jag är ganska så snål så vill jag hitta en topp som passar till 5årskalas, till den stora 25årsfesten imon, till en vanlig fredag-kväll-med-krogen och stora 50årsfester. Men inte nog med det. Det får gärna funka till VARDAGS också. Ja, det är inga låga krav jag har, men det ska nog finnas nånstans... För max 300 kr =)

Just precis nu för några sekunder sedan ringde en tjej ifrån "Göteborgs-studios" för att fråga om jag ville kostnadsfritt komma til en studio och bli sminkad och uppklädd för att sedan bli fotad. Det enda man skulle behöva betala var för fotona sedan. Självklart sa jag nej. Det vill jag verkligen inte! Hade jag velat bli fotad hade jag gjort det själv haha.

Var hos min audionom igår. Inga roliga besked. Verkligen inte, så idag ska jag ha KUL!! måste ju göra det bästa av situationen haha. Förutom jobbet då, för det är ju verkligen inte kul på något sätt. Men efter jobbet ska jag göra nåt kul. Får fråga dennis vad han känner för idag =D

Idag är jag sur och negativ, ni som är lediga på dagarna kan ju komma hit å muntra upp mig haha

Knepig natt

Sitter i soffan med datorn i knät och Top Model är på i bakgrunden. Har inte riktigt fattat att det är måndag än, och inte kommit igång med.. nåt. Kl 12 ska jag på spinning. Gud vad skönt. Jag längtar till man har råd med gymkort men det kommer nog snart tror jag. Ja, några av er vet ju varför vi inte har haft pengar på ett tag men nu är iaf det mesta av den arga Lina borta (iaf när det gäller ekonomin) och vi kan nu börja göra roligare saker för pengarna än parkeringsböter och *harkel* annat.


Konstig natt inatt. För det första så drömde jag om dig, Tina. Jag drömde att jag ringde hem till dig, och att Kim svarade. Jag frågade efter "Therese" och jag fick prata med Zandra (för att det inte finns någon Therese hemma hos er) och den här drömmen drömde jag 3 ggr inatt. Jag som aldrig ens bruka komma ihåg mina drömmar. Sen vaknade jag med de kläder jag hade på mig dagen innan (dvs en stickad kofta) och den var utochinpå. Läskigt.

Jag pratade med Anna igår. Det var nog.. 3 år sen vi pratade sist. Hon hade iaf hört ett rykte om att jag gått bartenderskolan och addade mig på msn. Hon berättade att hon jobbade som bartender i AUSTRALIEN (!!) och berättade hur det var och allt sådär. Efter ett tag så sa hon att det fanns en plats på hennes nattklubb om jag ville åka ner och jobba ett år eller så skulle hon hjälpa mig med allt. Alla ni som känner mig vet att efter allt i livet är det enda jag vill ha "Svenssonliv". Jag vill verkligen bara leva "vanligt" men jag måste säga att jag blev mycket lockad när hon berättade om livet där. Eddie sa att han vill följa med, om jag hittar ett snickarjobb till honom. Tja, man kan ju allid kolla efter jobb och drömma sig bort ett tag även om jag är nästan säker på att jag aldrig kommer ta steget. 

Nina tyckte jag skulle ha lila textfärg på bloggen istället, så vi provar det ett tag =) 

Ha det bäst
Hajdå

Morbror "Datordoktorn"

Nu var det länge sen jag skrev, och det beror på att min dator inte orkade med. Den har vart trött och siten ett bra tag, men sen den fick ett elakt virus i sig har den blivit sämre och sämre. Igår var vi hos morbror "datordoktorn" Martin och han åtog sig att operera min sjukling. Efter en 5,5 timmar lång operation är den nu fri från virus och andra hemskheter.

Under tiden visade prylgalningen (också morbror) "Planet earth" på bluray-disc på 108" filmduk och sorroundsystem. Skithäftig känsla, nästan som om man ramlade ner i vattenfallen eller bergsstupen. Ungefär som MaXXima på liseberg. Efter det fick vi ha ett eget "disco" och satte på Duffy med vrålhög musik. Hög musik kan väl alla ha, men det är en härlig känsla att man kan ha SÅÅ hög musik utan att det skrålar och låter skit. Det fick mig inse att det verkligen var länge sen jag hade fest och hur mycket jag saknar det. Så nu är det till att planera en fest. Med hög musik :D

  
För några dagar sen hittade jag en lägenhet på internet. Det var en insatslägenhet (som vi faktiskt skulle ha råd med) i backa. På bilderna såg den mysig ut och lite speciell. Visade Eddie den och han blev lika nyfiken som jag på den, och vi bestämde oss för att gå på den öppna visningen idag. Det visade sig att det var det värsta vi kunde göra. Mitt absolut värsta förslag om jag ska vara ärlig. Inte för att den inte var fin utan för att den var FÖR fin. Rättande sagt, UNDERBAR!! fantastisk planlösning och inredaren är min gud. En sånt där ställe man skulle kunna döda för.. eh.. tror jag iaf. Men vi kommer inte ha en jäävla chans eftersom det var 19 (NITTON!) andra sällskap som också var spekulanter varav 17 st hade skrivit på för budgivning. Utgångspriset var 615 000 men jag skulle gissa att den är över en miljon redan imorgon. Men har ni pengar: KÖP DEN!!! intresserad? säg till så skickar jag en länk på lägenheten. 


Ledig hela helgen har man vart. Mycket skönt eftersom jobbet bara blir värre och värre tyvärr. Någon som känner någon som kan anställa mig? vill byta jobb... nu:P men jag hoppas jobbet blir roligare snart. Ha de bäst  

Eddie 21 år

I söndags fyllde Eddie år. Det var kul med alla folk men det är konstigt.. man tycker att man har jättestor plats i lägenheten tills alla kommer på en gång. Då förstår man att ytan man har egentligen är pytteliten och alla som kommer sitter väldigt trångt och obekvämt och ingen får sitta med benen sträckta eller rak rygg. 

En rolig nyhet är iaf att en kille från trädgårn ringde upp mig och frågade om jag ville ha jobb. Mycket kul och oväntat men han behövde en bartender som hade inköpsvana och kunde jobba heltid. Halva tiden i baren och halva tiden på kontor. När jag förklarade att jag har ingen - nada - zero - nicht inköpsvana men att jag gärna ville lära mig (självklart använde jag inte de exakta orden) så lät han besviken och kunde inte erbjuda mig jobb men däremot har jag blivit uppsatt på en vikarielista. Inte lika roligt men jag blev ändå glad och han gjorde min dag =)

Idag börjar jobbet 16.00. Oftast är det jätteskönt men man får lära sig att pussla lite med den sociala biten. Idag blir det nån slags lunch/mellanmål och/eller middagssallad med Madde. Ska bli kul men tråkigt att man går om varandra hela tiden och inte hinner träffas. Det är ungefär likadant med Jenny men hon har väldigt varierande arbetstider. Fast Eddie är nog den person som absolut inte tycker om mitt jobb. Alls. Han tror att jag tog det jobbet för att inte träffa honom och han vill verkligen att jag ska sluta. Men pengar är pengar :D

Någon dag denna vecka ska jag köpa månadskort till spårvagnen. Men dom har ett HELT annat system nu än när jag köpte det sist. Jag tror iaf jag klarar mig på Lilla Göteborgsladdningen.. eller? Någon som kan det dära? Får väl gå till tidpunkten annars men hade vart lättare att handla det här på torget. 

Hoppas ni får en kanondag

Hej svejs 


Tack =)

Kul med alla kommentarer och jag har läst alla men ja har inte fattat ännu hur man svarar på dom så bli inte sura när ni inte får något svar =)

Igår var första "riktiga" arbetsdagen och det var... okej. Själva jobbet var kul, men en del man ringde upp och frågade om informationen stämde blev riktigt arga. Nu kanske ni tror att jag blev ledsen men det var snarare... pinsamt. När man ringer upp en privatperson och säger "Hej jag heter Helvete och ringer från norstat" så förstår man att man borde ta längre paus mellan samtalen. Chefen stog precis brevid mig för att snacka med mig och hon skrattade så hon nästan kissade på sig. Jag fick förklara mig för personen, han skrattade lite och sen var det över. Ska jobba ikväll också, hoppas jag får byta projekt då. Att prata om banker är inte det roligaste.

Idag slapp jag jobba dagtid också så jag sov till NIO!! shit vet inte när ja sov så länge sist. Idag ska jag bara göra saker som man absolut inte ska göra. Bara sitta och kolla på tv och gå ut med hunden. Det här är enda lediga dagen på ett par veckor. (Japp för er som inte vet är jag anställd i älvsborg som dagisfröken och diverse på dagtid och sen norstat på kvällarna så att inte börjar förrän 4 idag är underbart)

Tina och emil var här i helgen. Det var megakul, men fick väldigt dåligt samvete för att vi egentligen inte hittade på någonting. Dålig-tajming helg om man säger så. Men jag hoppas dom kommer snart igen =) efter jag var med Tina, Lena och Calle på centralen så tog jag spårvagnen EN ENDA hållplats (plankade) och fick dom jäävla kontrollanterna på mig. 1200.- bara sådär. Hade inte en chans att förklara mig. Jävla helvete. Nu är det betalat iaf och jag hoppas mitt bankomatkort kommer snart. Tack Tina du är en ängel som lånade ut pengar till mig, kortet har inte kommit ännu men så fort det kommer så säger jag till =)


Nu har precis fastighetsägaren vart här och vi kommer få nya tapeter. Yeeeej :D ska ringa eddie, vi ska dit imon. (Vem vet, kanske får jag välja helt själv om han inte kan komma från jobbet? hehe)


Herrå


Välkommen till Linas Hörna!!

Hej och välkommen till min nya hörna!

Japp, det stämmer. Jag har fallit för grupptrycket ännu en gång och denna gång handlar det om bloggandet. Förut så var jag rätt emot bloggande. Jag tyckte att det var okej så länge man höll sig till ett eller ett par ämnen man var mycket intresserad och kunnig om. Tydligen har jag nu tänkt om, och detta är beviset på det. "Nu för tiden" tycker jag att bloggandet är mycket bra, då det är den enda chans att ha kontakt med vänner och bekanta man inte träffar så ofta. Ett bra tag nu har jag läst andras bloggar och det känns inte helt rättvist att hela tiden ta utan att ge någonting alls tillbaks.  

Jag är värdelös på html-koder och allt inom det DÄRA. Att göra hemsidor har aldrig varit någonting för mig, men nu har jag iaf bestämt mig för att göra ett försök. Det var ju Dööö-tråkiga stilmallar som fanns på denna sida, förutom de som många redan har men jag vill inte "härma" någon eller att det blir för tråkigt om flera i samma kompiskrets har samma bakgrund. Det jag skulle ha sagt var iaf att ni får vara snälla med kritiken, detta är som sagt min första gång med html-koder. Ni som kan hjälpa mig får GÄÄÄRNA ge förslag. Jag tar mycket tacksamt emot allt som kan göra min myshörna mysigare... ah men ni fattar ;)

Bloggen kanske kommer ändra utseende ett tag framöver innan jag fastnat för färger och design som jag trivs med, men det kanske bara blir skoj. Ni kan ju alltid hojta till om ni ser något ni gillar, så kanske ja stannar ett tag.

Jag ska gå alldeles strax men först måste jag säga att det hade vart kanonkul om ni kommenterar. Det spelar ingen roll om det bara är ett "mm" vid ett meningslöst inlägg eller ett hatbrev vid skittråkiga inlägg för det betyder att det är någon som läser bloggen och då kanske jag inte tröttnar på att skriva, som hänt så många ggr förr.


Ha det BÄST :D


RSS 2.0