HAHAHA

Jag tycker sånt här är så himla skoj! Verkligen min humor:

http://video.nettavisen.no/video/821

Men mina vänner, tänk på ljudet.  Det är rätt så dåligt ljud och ingen text så vrid upp högtalarna på högsta volym, (sätt apparaterna på T-slinga ni som har det i datan) och kanske behövs det att lyssna på flera gånger men när man väl hör: GUUUUUD så skoj hahaha

Finns det mer av denna tjej? Länka till mig!!

jösses

Gud, den här dagen tar aldrig slut

Jag gillar verkligen detta väder

Ja det gör jag faktiskt. Det är himla mysigt. Det är supergrått och småregnar och så är det kallt. Man kan sitta i mysbyxor hela dagen utan att få dåligt samvete, man kan försova sig (Men sofie är snäll och väckte mig annars hade jag nog sovit hela dagen), man kan sitta osminkad och man kan plugga matte utan att det rycker i kroppen att man ska gå ut. Det är lagom kallt (eller lagom varmt hur man nu ser på det) inomhus och allt blir så... mysigt :)


Ketchupeffekten

Först kom ingenting, sedan stog det still, sen kom ingenting och nu allt på samma gång! Snacka om ketchupeffekten. Jag hoppas verkligen på detta nu :D

synd bara att man alltid ska bli så förbannat besviken :D

Reklam för mig själv

Ja, de flesta vet ju vad jag jobbar med vid det här laget, men tänkte ändå skriva ut det igen. Jag jobbar dels på himmelriket (erotiska saker) men också på Partylite numera (Ljus och inredning). På helgerna har jag fullt upp (vilket är väldigt kul) men om ni skulle vilja ha ett homeparty/visning på en vardagkväll kommer jag gärna! Tänk så tråkig vardagen är ;)

Himmelriket "Orginal": Visar upp lite ur varje kategori av sexleksaker, och sedan får ni titta i mappar på resten av sortimentet. Det kostar 39 kr per person i frakt och exp.avgift oavsett hur mycket man köper.

Himmelrikets Må Bra: Skillnaden från ett vanligt sexparty är att vi istället sitter ca 5 stycken runt ett vanligt soffbord/ köksbord och visar upp produkter mer för välbefinnande, såsom mjukgörande badsalter, salvor, uppiggande kosttillskott, massageoljor. Detta "party" tar mycket mindre tid och innehåller inga dildosar, därför vanligare bland äldre som inte tycker att sexleksaker är någonting för dom. Samma här med fraktkostnaderna på 39 kr pp.

Partylite: Ett ljusparty med en massa goda dofter och färger med tillbehör och inredning. Det är fraktfritt och värdinnan får 20% från försäljningssumman att välja ut produkter för. Man kan alltså "shoppa gratis" Dessutom får värdinnan specialerbjudanden och ifall 2 eller fler av gästerna bokar mig igen vid ett senare tillfälle får hon en mycket fin present. Värt att tänka på!

Så hör av er om ni vill ha ett party!!
__________________________________________


Detta kanske verkar väldigt onödigt, men har fått lite "order" om att skicka ut reklam för mig själv hem till er på posten, men eftersom jag är snål och inte kan folks hemadresser så skriver jag det här istället. Dessutom vet jag inte till vilka jag skulle skicka eftersom jag tycker det är tråkigt att marknadsföra mig själv haha. Vill ni ändå få hem ett brev så kan jag ju skicka det speciellt till er ;)  


Bra jobbat!!

Tack för hjälpen, ni är ju så grymma! Jag menar såklart att ni höll tummarna. Ni måste ha hållit dom hårt för det blev en riktigt lyckad kväll!



Ett steg närmare till miljonen!!


Soligt

Det blir så fel när man jobbar kväll, man känner sig liksom stressad under dagen och kan inte riktigt hitta på någonting. Blir till att sitta på berget i solen idag =) Jag ska iaf iväg ikväll, till olskroken. Håll tummarna att jag säljer massor så jag blir RIIIK!! Det kommer nog inte hända haha men man kan ju hoppas!

Matten har kommit igång

Nu har  jag kommit igång med matten iaf, det känns skönt. Boken har inte kommit än, men jag har en liknande bok. Det är ju inte riktigt samma uppgifter men om man lär sig HUR man ska räkna, spelar ju själva talen egentligen ingen roll, det är ju ändå inte just dom som kommer på tentan sen.

Har suttit hela morgonen nu och shit alltså, jag visste att jag hade svårt för matten men så HÄR komplicerat kommer jag inte ihåg att det var. Det är utan tvekan mitt svåraste ämne (självklart ska jag ge mig in i det då) och det hade vart skönt med en lärare, men det går ju tyvärr inte så man får sitta och traggla. Det kanske kommer göra så jag blir världens matte-expert sedan? ;) 

Man kanske behöver något som motiverar en, som driver en framåt.. Hm, kanske skulle belöna mig själv med ett nytt klädesplagg efter varje kapitel (endast tre kapitel) haha. Nej, jag skoja bara

Ikväll blir det jobb hos Partylite, men tyvärr gratisjobb haha. Ska väl bli kul, men hade hellre ätit middag hos Sofie och Jimmy, såg fram emot att komma bort lite, speciellt när man får jobba utan cash ;)

Nu ska jag tillbaka till mina dumma träddiagram (det jag ALLTID fastnar på haha) och gnugga mina grå för att se om jag fattar denna gång. Vi hörs!

 

Gamla Lina

Gamla Lina gjorde sig påmind idag och jag blev förbannad över att det var så jääävla mycket grejer här i rummet. Jag slängde flera möbler och tog ut en himla massa skit. Det får jag säkert betala mycket för senare. Det är fortfarande trångt men långt ifrån så trångt som innan. Nu går det att andas och solen lyser in i fönstret, det har jag aldrig sett innan här så jag tar det som ett tecken på att detta var en bra sak att göra.

Viktbloggar

Hela förmiddagen har jag fastnat för viktbloggar. Det är otroligt många som bloggar om sin viktnedgång och matvanor, det är himla inspirerande faktiskt! Kanske är det ett bra sätt att verkligen ta tag i saker och verkligen komma igång? Ja menar ifall man bloggar och får en hel del läsare så kan man ju inte hålla upp en månad och inte heller skriva i varje inlägg "nähä ingen träning denna veckan heller.... det blev dessutom pizza 4 ggr sedan sist" Nä det funkar ju inte. Det finns en speciell blogg som jag tycker är fantastisk med en massa för-och-efterbilder, vikttabeller, recept och träningstips men jag skulle tycka det var så PINSAMT att lägga ut sånt där. Det känns så himla personligt på något sätt. Att folk ska veta vad jag väger, har för midjemått och se en massa halvnakenbilder.. fast och andra sidan är ni ju inte blinda nu heller..Självklart kommer läsarna inte skriva en massa dumma kommentarer om hur man kunde bli så tjock eller att man tränar dåligt, men det känns så. Vad tycker ni? Har ni någon inspirerande blogg?

Kanske om inte annat är väldigt inspirerande för andra som läser, eller att man får peppning från andra viktbloggare. Just nu funkar det ju inte, speciellt inte matvanorna och sådär men kanske i framtiden.. Någonting att tänka på iaf

Nu ska jag irra runt som en höna i mölnlycke och så får jag se om jag hittar dit jag ska. Är inte direkt hemma i dom delarna! Ha det bra!


På bibblan

Det känns som man inte egentligen har något att säga, men det är ju dumt eftersom att man alltid har någonting att säga haha. Börjar bli stressad över matten. Så som jag väntat på att min bok ska komma in! idag kom den, men det var FEL bok. 5 veckor efter och jag har ännu inte kommit igång. Visserligen brukar jag jobba snabbt men 5 veckor är lång tid att ta igen så man kommer ikapp. Hoppas jag inte blir utslängd bara :) Ska bli skönt att komma igång med mer saker iaf trots att jag är den mest omotiverade att plugga i Sverige och dessutom har väldigt svårt för matten haha.

Lajka är dålig igen också. Jag är jättenervös för att det ska vara sista gången hon är dålig.. Hon ska ju passa mina barnbarn ;) Hon är ju det bästa jag har nu för tillfället. Men hon blir säkert bra snart igen, det brukar hon bli :D

Ska till mölnlycke imon, känns som  att åka halva jordklotet, men egentligen är det väl inte så långt va? Ett par mil bara? Ja, det får vi allt se imon. Jag hoppas eddie lämnar bilen hemma, för jag har varken tid eller pengar att åka dit kommunalt haha.

Måste avsluta med att berömma en yrkeskategori jag nästan glömt: Bibliotikariena!! Har knappt sett ett bibliotek innan ett par månader sen, men nu det sista har jag vart där en hel del. Dom är så otorligt hjälpsamma och kunniga. Dom vill verkligen hjälpa! Oavsett vad man har för fråga eller problem sitter dom med en och visar och förklarar, visar och förklarar. Att dom orkar!? Det är verkligen tur att dom finns iaf. Nästa vecka ska jag dit tre gånger, och tror inte det är sista gångerna haha. Har verkligen fastnat för dom där "byggnaderna"!

Ha det kanonbra


Badmänniska

Ja, jag är verkligen en badmänniska. Trodde inte jag spenderade speciellt mycket tid i badkaret, men jämfört med andra gör jag nog det. Är en himla speedad människa(psykiskt) och har väldigt svårt att slappna av men det finns tillfällen som det går. Det ena är utomlands på stranden (eller poolen för den delen) och sen är det badkaret. Sitta där med en bok och bubbel, det är riktigt mysigt. Trodde inte jag skulle sakna badkar så mycket men det gör jag verkligen, undrar hur det kommer gå i nästa lägenhet om den bara har dusch haha.

Nu till frågan: Var finns det någon gärna inte för dyr badänläggning i Göteborg eller närheten med en riktigt härlig varmt bubbelpool som man kan sitta och tjöta med någon? Är så sugen på lite värme och bubbel.

Lundbybadet har ingen bubbelpool alls (!!!) och valhalla är så tråkigt. Ge mig fler förslag!!

Nyttig vs onyttig

Måste ha glömt en viktig detalj igår när jag skrev haha, studierna är på distans, ska alltså inte flytta till umeå, bara vara där när man skriver tentan (ja tentan, inte tentorna, ska bli en skitstor)

Imorse gick jag upp väldigt tidigt och tog mig till skatås där jag och madde var ute och sprang/gick haha. Ska göra det på måndag igen, detta var alltså nyttigt... men sen när jag hade vart hemma ett tag kom eddie på den briljanta idén att sätta oss med en bok, pringleschips och cola på berget och det lät ju himla mysigt. Mycket onyttigt haha


Glad påsk på er allihopa


Student!

Japp ni läste alldeles rätt. Nu har man gått och blivit student. Inte vilken student som helst utan norrländsk student. UMEÅ närmare bestämt. Fick hem brevet igår om att jag är sent antagen. Den började den 20 mars (och det är heltid) så jag har en hel del att komma ikapp, men man får göra det bästa av situationen och försöka iaf. Teknisk Naturvetenskapligt basår (Tecknat). Känner mig smart bara jag läser upp namnet hehe. Så om ett år kommer jag vara matteexpert!!





Känner mig bara lite stressad för att studentlitteraturen inte fanns på bibblan inne igår (rusade dit så fort ja läste posten) och känner inte att jag har råd att köpa böckerna så det kommer säkert dröja ett tag till innan jag kan komma igång. Hade ju inte en tanke på att kolla runt efter alla matteböckerna eftersom ja inte trodde att jag skulle komma in. Så när jag väl får böckerna lär jag ju få sitta dygnet runt tills jag kommit iakapp och då vet jag ju hur jag blir: Får sätta mobilalarmet för toabesök och när det är dags att äta och sova... En riktig skalman haha

Arbetsintervju

Kom nyss hem från en arbetsintervju... en gruppintervju om man säger (vilket jag inte visste när jag kom dit). Hela bunten var bortskämda skitungar. Allihopa bodde fortfarande hemma, och hade knappt haft ett jobb i hela sitt liv. Deras största intressen var "hänga med kompisar". Klart man kan gilla att vara med kompisar men det är väl inte det enda intresset man har? Och det är väl verkligen inget man säger i en arbetsintervju, något som man identifierar sig själv med. Någonting som säger "välj mig". Deras tidigare arbetserfarenhet var typ PRAO på glasskiosken en vecka i åttan och just det, dom sålde ju jultidningar där dom mindre också. En del hade tillochmed världens historier att berätta om hur tråkigt det hade varit på de 3 dagarna på PRAOen i nian. Intervjustackaren måste ju trott att hela bunten var bortskämda och IQbefriade som aldrig haft ett problem under hela livet. Det som var värst var att alla var som jag +- 2 år.  Jag skäms verkligen för 88:orna. Fan vad pinsamt om folk tycker att jag är likadan.

När jag kollade ut över landskapet där de anställda satt blev jag nästan rädd, alla var likadana. Medelåldern var väl 12 eller nåt. Jag frågade hon chefen eller vad hon var om alla var så här "unga". Ja, jag kunde ju inte gärna säga "puckade, töntiga och rena irritationsmoment" eller hur? Men hon verkade fatta vad jag menade ändå och sa med en liten suck "ja". Hahaha. Förutom detta var lönen löjligt kass och timmarna många i veckan... Synd bara att man måste ta det :/ Vill verkligen inte. Jävla skit haha. Tänk om man kunde komma igång med något eget nån gång, vad kul det hade varit. Problemet är ju bara återigen ekonomin.. Men det finns väl en mening med allt här i livet? :D




Hungrig

Bara för att man var uppe så himla tidigt idag så är jag redan hungrig, när är det lunch egentligen? haha


Designen blev omgjord i morse och har redan hunnit få 2 mail. Inget av dom speciellt snällt hahaha. Det första mailet sa att bilderna var pixliga (men hallå det är ju det som är meningen haha) och att det såg fel ut med att det var så stor header och liten textruta där inläggen står (men nu är det faktiskt så här att ja inte vet hur man ändrar det, så det så). I andra mailet stog det att jag måste släppa den lila färgen för att jag alltid har det på bloggdesignen (men jag gillar lila, och därför är det jättesvårt att släppa.. men när ja orkar kan ja ju se om ja hittar någon annan färg dårå) och att det är fult med vit text (men det tycker inte jag)

Den blev iaf omgjord, så att ni har nåt annat att kolla på ett tag, ni får nöja er med det så länge, tills jag orkar göra en ny =)


Nu ska jag iväg och besiktiga bilen, hej hopp

Klockan är tidigt

Nåja, iaf för en sådan som mig. Nu är man duschad, lajka är rastad, jobbet påbörjat och klockan är kvart över 6. Jag gick upp 5 idag. Normalt för de flesta men för mig är det mer den tiden jag går och lägger mig haha. Än så länge känner jag mig inte så trött, men det kommer väl som en bomb om ett par timmar och håller sig kvar där tills man ska gå och lägga sig, och då blir man jättepigg..


hmm

Telefonen är grym, allting är grymt, förutom...

Jag har tappat bort alla nummer, trodde det var med i simkortet men så var det inte :(

Ge mig era nummer (och nummer som ni känner till som jag borde ha) så blir jag superglad :D

NY TELEFON!! :D

Idag har jag (ääntligen) skaffat mig en ny telefon, en Sony Ericsson w595:




Kollat på den ett tag, men den har varit allt för dyr men idag gick jag till tre och frågade vad det skulle kosta att reparera min mobil (som blivit tvättad i 60 gr haha. Extra sköljning dessutom) och för att kolla upp det skulle dom ha kundnumret. Då visade det sig att jag haft abbonemanget såpass länge så jag är berättigad till en ny mobil. Wehooooo!! Jag som svurit så åt min f*rb*ann*de LG-telefon. Bytte även abbonemang från 199kr/månaden till 99kr/månaden och får dessutom obegränsade sms... kan det bli bättre? Sänka månadskostnaden med 50% och dessutom inte betala en krona för sms, nånsin. Lönar sig att ha samma abbonemang länge :D idag är jag så himla glad!


Lyckades självklart (med lite övertalning) fixa så eddie fick en ny mobil också. Gratis är GOTT!! :D okej riktigt gratis är det inte, det kostar 250 kr för att "lösa ut" den nya mobilen. Men eftersom jag står på eddies också så tog han bort det ena. 250kr för 2 mobiler är helt klart överkomligt!


En ny bloggdesign är på väg också... Men det är en kod som fattas som jag inte orkar leta upp nu haha


Ha det super

Ännu ett mail

Också från himmelriket, denna gång stog det:

Igår lade vi upp ett inlägg här på mailen under fliken "Aktuellt" som hette "Pimp My Party". Vi vill upplysa alla om att detta var ett rent aprilskämt, så ni som hunnit läst det kan känna er lugna. Vi behöver inga fler anonyma hotsamtal till kontoret eller uppsägningsblanketter. Inlägget är nu flyttat till "Övrigt"kolumnen och vi har satt ihop det med alla reaktioner vi fått från er. Detta var kul. Kram kram


tydligen var det gler än jag som blev skitförbannade hahahaha 

Ajjemen

Även jag blev lurad på första april.. Och så in i helvete också haha. Min kära himmelriket-chef ringde upp mig ca 23:45 (ja, ja har ju sagt att dom cheferna kan ringa N.Ä.R   S.O.M   H.E.L.S.T haha, men sa iaf att jag inte hade svarat på mina mail idag och att det "verkligen var dags". Tydligen var jag oansvarig som hade glömt att kolla mailen idag. Väl i mailet står det:

För att ytterligare särskilja Må bra - konceptet från de erotiska partyna kommer vi att utveckla de erotiska homepartyna något. Vi kommer att kalla vår nya satsning för Pimp my party och detta kommer att lanseras under hösten 2009. Det är ett unikt koncept och syftar lika mycket till att öka antalet inkomna partyanmälningar som till att göra arbetet roligare för Er säljare. Idéen bygger på att kunden ska få ökad valmöjlighet när det gäller bokning av party.

Inför varje party kommer kunden att kunna boka en säljare via vårt forumlär på hemsidan där denne också fyller i val av tema. Det kommer att finnas fyra olika teman att välja på. Temapaket kommer att skickas ut till bokad säljare i god tid innan partyt och kunden måste därför boka sitt party minst 1 månad innan partydatum vid den här typen av partyn.

I och med att vi behöver lagerhålla kläder av olika storlekar och i relativt stora mängder vill vi att ni mailar in er storlek och era mått (bystmått, midjemått, låromfång och armomfång angivet i cm) till
[email protected] . Dessa får ni givetvis bekosta själva.

Julpaket (endast under november och december)
-----------------------
specialskriven version av bjällerklang:

Bjällerklang, bjällerklang, se min dingelidong
Snoppar som, roterar om
och viskar ljuvt ett "kom".

Bjäller klang, bjäller klang, gör dig riktigt glad
med en vattentät stav, uti ett bad
står fontänerna på rad
-----------------------
Replik-information (Repliker som: "Jag kommer bara med hårda paket")
Paketkalsonger att låta värdinnans man visa upp om möjlighet finns.
 

och övriga månader:

Sjuksköterskepaket
Aktuell startsång att öva in och framföra vid partyts början.
Replik-information (Repliker som: "Här kommer jag med min stora penis-elinspruta")
Peppermint peckers som medecin för utdelning till "sjuka" deltagare
 

Men detta var de gamla sjuksköterskedräkterna och vi har nu i lager, de nya dräkterna med kortare kjolar och djupare u-ringning. Hoppas allt går bra nu. Kram Sabina


Ja, långt blev det men bara för att visa att detta var ganska seriöst skrivet, det är ungefär så våra mail ser ut om vad som är nytt på tapeten nu. När jag började läsa blev jag lite småskraj, sen sur, sen SKITFÖRBANNAD haha, tänkte "helvete heller att jag ska dansa runt som en fet docka och sjunga dildosånger med en 8 cm kort kjol. AAALDRIG". När ilskan hade lagt sig kollade jag på datumet och jajamen, 1 april självklart och jag började skratta. Ringde upp min chef och sa att hon verkligen hade lurat mig. Jösses alltså.

JAG VANN!!

Idag har jag vunnit 65 000:-    

(april april, din dumma sill. Klart jag inte har gjort haha)


Nyss hemkommen från Martin. Har jobbat hos honom idag. Blir alltid långa dagar där men det är så det ska vara haha. Efter det blev jag hembjuden på middag hos honom. Det blev chilli con carne och en megagod sallad. Tummen upp för grönsaker, tänk om man skulle få bo i ett grönsaksland haha, jag hade stormtrivits! :D

Ikväll blir det lite jobb på himmelriket och imon börjar jag ännu ett extrajobb. Får också ytterliggare en tjänst på himmelriket på måndag. Dock lite roligare än det jag gör nu, vilket ska bli skönt. Det är administration av ett klädföretag som säljer underkläder. Kul med mer jobb men börjar bli rätt trisst på att "alltid" jobba. Nu ska ni inte missförstå mig, jag vill gärna jobba (ju mer destu bättre nästan haha) men när jag säger "alltid" menar jag att jag jobbar så oregelbundet att jag egentligen aldrig blir ledig. Så här kan en vanlig dag se ut:

06.00-09.00 dagiset
16.00-20.00 Martins jobb
22.00-02.30 Himmelriket
på vardagar

och på helger kan det istället se ut så här:
07.30-10.30 webbdesignen
19.30-00.30 Himmelriket party och senare ca 01.00-03.30 fakturering, beställningar och administration

Har from måndag 9 st extrajobb på 5 olika företag. Problemet är ju också att man inte vet från en dag till en annan om man ska jobba. Det är ju det enda jobbiga haha. Gud vad jag längtar till ett heltidsjobb haha. En dröm är ju också att starta eget men när det kommer hända vet jag inte.. *-)


Läste ni GP:s aprilskämt idag? Om att Göteborgs "london eye" (pariserhjul) ska rekordbyggas på 2 dagar, det skulle börja inatt och vara färdigt natten till fredag. Dessutom skulle det vara mitt i älven så båttrafiken skulle stoppas omedelbart. Tänkte om ni inte fattade vilken som var skämtet idag;)





RSS 2.0