Bilder tycker jag om..

Nu har det varit ett tag, jag bara sett allting i svart. Svart Svart svart. Någon enstaka mörkgrå punkt här och där och därför som jag sagt förut så tror jag starkt på uttrycket som säger: Har man inte något snällt och/eller positivt att säga så ska man inte säga någonting alls. Men nu börjar färgerna komma smygandes och därför slänger jag in ett inlägg.

I fredags var jag och bowlade med alla sexgalningar. Alla "vi" på himmelriket alltså. Det blev strike & co. Bowlingen var kul och vet ni vad? Jag gjorde en stor personlig framgång: Jag kom inte sist! yeey

 

I lördags puttrade vi ner till Tina som firade sin födelsedag. Det var jättekul!


okej nu ser dom inte så glada ut... ingen av dom faktiskt hahaha. Men det finns mängder mer bilder som alla ser betydlgt gladare ut. Just i denna stund berättar vi faktiskt spökhistorier och alla blev lite illamående, kan ju ha nåt med det å göra också hehe


bara för att var vi ju då tvungna att gå in i självaste spökhuset i Lia. Vi tog med oss lajka för att hon skulle äta upp alla dumma spöken...men hon var nog inte hungrig. Kul iaf, älskar sånt här hahaha. Skräckfilmer är Yippie! Men det var en stilla natt på sjukhemmet, tyvärr
 



Självklart var även vi måna om klimatet och var också klimatsmarta. Mörkrets timma. 20.30-21.30. Jag bryr mig inte speciellt mycket men detta var ju ändå ett måste. Dessutom är det ju så himla mysigt! :D det var 1 miljard som släckte ner lamporna.. En miljard, det är riktigt riktigt mycket personer.. Men vi svenskar var ju ruskigt dåliga på på det där, vi var ju typ land 97 på listan eller något. självklart räknar dom då efter antal invånare, annars hade vi ju inte haft en chans. Tillochmed nigeria låg över oss. Skäms svenskar! Men superbra ni som gjorde det! Mot ett bättre klimat!


På vägen hem från ullared så tog vi en svängom till Ge-kås. Fick mig ett par nya skor som folk tjatat på mig i snart ett år. Okej jag har ett par hål i skorna och jag måste plåstra om fötterna h.e.l.a t.i.d.en. (har faktiskt lagt ner mer pengar på plåster än på mobilen denna månaden hahaha) Nu är det gjort iaf, så kan jag promenera med hela skor igen. Tycker bara det är så himla tråkigt att lägga pengar på vandringsskor, mycket bättre på finskor eller ja.. god mat. Blev även lite batterier, nya trosor (ja, inte köper jag väl gamla) och ett shampoo. Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan jag måste ner och bunkra upp med en massa tvättmedel, tvål och aliminumfolie igen.

Efter ge-kås blev det en fikapaus/frukost hos eddies mormor. Gud vilken buffé, man åt ju så man sprack!
 

Sista anhalten: Sandö hamn!


Årets första havsbad:

Ja inte för oss alltså! hehe



Jag älskar västkusten! :D


Hallå

Nu alltså har jag suttit och slitit mina gråa hår för att ge er ett riktigt långt inlägg och ändå inga kommentarer. Nu blir jag ledsen i ögat haha.

Ha en kanonhelg allihopa!

Uppdatera, you say

Okej då ska ni få er en uppdatering. Detta kommer troligtvis bli långt så  ni kommer ångra er. Starkt haha. Så ni borde kanske sluta läsa nu då...

Hm, ja det var ett tag sedan och mycket händer ju på kort tid men jag ska försöka sammanfatta det. Den tionde, ja, jag sa ju att det var ett tag sedan satte jag mig ner iaf och tänkte jag skulle behöva lite extra cash denna månaden. Jag tänkte den goda idén att jag skulle göra en annons och få lite pengar för det. Hm, tänkte jag, vem kan behöva en illustrator-annons snabbt? Gårdstensbostäder fick jag fram till. Sagt och gjort, gjorde en annons till dom, och gick dit med den. Tur som jag hade var det en stressad dam där som gav mig snabba pengar, precis så mycket jag hade räknat med (men var absolut inte värd det). Dom pengarna gick senare till en dum mobilräkning, några simträningar, lite sushi (ja berättar mer om det senare) och till försäkringar- både till eddie och till hunden. Perfekt!

Ett par dagar senare åkte jag och Sofie upp till Lerums skogar för att promenera. Då hittade vi det här:

Snö alltså. För er som inte är från Göteborg kan jag säga att detta är MYCKET ovanligt, trodde sånt här bara fanns på film haha. Vi såg också något helt fantastiskt, kolla in:



Ännu en snöbild kanske ni tänker, nä det är mer än så! Det är snö som ingen har gått i. Helt orört alltså. Detta är lika ovanligt som att påven kommer in på Valand (nattklubb) och skakar rumpa hela natten lång. Denna bilden måste nog ge oerhört mycket pengar eftersom det är så ovanligt.. jaja..

2 dagar senare var vi ute igen, då var det istället detta vi såg:

Men det var rätt mysigt det med..


I dom här dagarna har jag också lärt mig äta sushi.
 Innan har jag tyckt det var riktigt äckligt men jag smakade av Sofie och det var supergott. Jag blev frälst! Efter det har jag ätit sushi 3 ggr, därav att lönen har fösvunnit haha. Däremot gillar jag fortfarande inte det där vita, slemmiga sura.. Vad är det egentligen?


För övrigt, saker som hänt är arbetsintervjuer, middagar hos ANDRA (inte här), spontanåk till frölunda där lena, tina, paul och tinas pappa väntade, spelkvällar, lägenhetsvisningar, sexpartyn, bankbyte, akut-kris-klädinköp som blev kanon, träning, återträffa g.a.m.l.a kompisar, möten och jo, det sista som hänt i dagarna:

Sofie hittade ett supermysigt hus på blocket:


som skulle uthyras ganska billigt. Vi blev intresserade och det slutade med att Jag, Sofie, Ozzy, Jimmy, Eddie, Patrik och Annelie åkte ut och kolla på det. Efter sjuttioleva mils letande och felåkande hittade vi till det här "mysiga" huset. Problemet är bara att när vi kom fram var det snarare mer likt detta:
 
jävla gubbe som lurade oss så. Hur f*n kan man hyra ut ett hus som ser ut så? Dessutom kallade han själv det "beboligt med ganska enkel standard" GANSKA enkel? GAANSKA? Denna människan var alltså helt allvarlig! :S Patrik sa att egentligen skulle man kräva gubben på bensinkostnaderna. Det är ju väldigt sant hahahaha. Vi åkte iaf hem till Sofie och Jimmy senare och hade väääldigt god fika. Nam nam. Dom hade dessutom köpt dom nya chokladballerina och jag höll på att äta ihjäl mig haha. Enormt goda.


Och med denna bilden avslutar jag detta enormt långa inlägg!

Tjolahopp

Låångt straff

Jaha, så igår och idag var det Svenska scrapbookmässan. Igår var det katastrofalt mycket folk men roligt. Många man kände igen och pratade med. Hade mycket mindre kort denna gången än jag räknade med, men det har ju naturliga orsaker. När vi flyttade packade jag ju ner allt mitt material och får köra på mormors och lånat. Det är ju inte de rätta verktygen och dessutom är det ganska lite av varje, men det har ändå funkat.

Eddie ville följa med, trots mina varningar om tristess. Efter ungefär en halvtimma började han stampa och frusta och bli allmänt grinig. Kunde inget annat än att skratta då. Iaf så fick jag allt ta mitt straff och betala tillbaks på något sätt. Något som han tycker är roligt men jag hatar. Det blev xbox. Vi spelade Forza (bilspel) i SJUMILJONERSTRETTONTUSENNIOHUNDRAÅTTIOTRE timmar. Okej 3 om man ska vara riktigt petig. Men jag tycker ändå jag tog mitt straff bra haha. Men vad gör man inte för kärleken?

Idag var det extremt mycket mindre folk, nästan så det blev lite tråkigt. Så det blev inte många timmar där idag för dom klarade sig bra ensamma där.


Ni har väl inte glömt bilddagboken nu?


pannkakstrollet.bilddagboken.se

Bilddagboken

Ja dra på trissor, nu är bilddagboken uppdaterad. Det var inte igår. Inte i förrgår heller men nu är det gjort iaf! Det är väl inte så många bilder än, och INGEN är iordninggjord utan det är bilder direkt från kameran. Ja, man måste ju mjukstarta eller hur? Förhoppningsvis blir det bättre och bättre, men som jag sagt tidigare. Tycker inte det är kul längre. har nästan aldrig med mig kameran och när jag väl har det blir det bara tråkiga bilder. Men jag ska försöka iaf!

Igår gick jag, Sofie, Lajka, Bella och Ozzy på en promenad med picnic. Mysigt men svinkallt haha. Jag hade med mig varm choklad och Sofie en massa mumsiga mackor. Verkligen ingen rättvis fördelning men jag ska ta med mig mer nästa gång. Det är bara lite tufft ekonomiskt nu haha. Bilder finns (såklart:P) på bilddagboken också..

Idag ville mormor följa med på träningen. Det kommer bli... intressant. Sen efter det blir det en aning jobb (yes) fast det är ända ute vid saltholmen. Det är så lååångt dit haha. Sen kanske jobb på himmelriket på kvällen också. Tydligen hade en blivit sjuk. Sånt gillar vi, haha!

Ha en grym helg




pannkakstrollet.bilddagboken.se

Bilder

Eftersom det är väldigt ovanligt att jag tar med mig kameran ut och EXTREMT ovanligt att jag är med på bild tänkte jag passa på att lägga upp en del av helgens bilder här.

Först ut:



Megagod mat från Grekiska Kolgrillsbaren (Tack Elias, det var G.O.T.T) Gud vad jag älskar grekisk mat! Namnam!!





Spelade ett spel som lisa hade med sig "Helt Hysteriskt". Det var superkul, är uppskriven på "att-köpa-listan". Detta är ett av uppdragen, batteriet blinkade värre än på ett disco så jag fick skynda mig att ta en bild, därav kvalitén!




som numera turist jag är måste jag ta ett extra turistkort, självklart. Den berömda slott-bilden. Detta var ca 2,5 sekunder innan batteriet dog totalt..



Och så avslutar jag med den extremt ovanliga bilden på mig. Jag lovar, att jag posar framför kameran hör inte direkt till vanligheterna. Jag vet inte om det var My:s tjatande om att ta bild eller om det var vinets röster jag hörde inom mig. Den blev iaf j*kligt läskig, men det var ju det som var meningen. Då vill folk inte ta bild på mig nästa gång haha. Detta är iaf på universitetets studentkoridorslägenheter. Inget jag skulle kunna tänka mig att bo i haha. Ni som tror jag kommer bli känd (Vem skulle inte göra det:P) så kan jag säga att denna bilden kan ju vara värd att spara då den kommer vara värd flera miljoners triljoner när jag är superkändis. Att det är en bild på mig (som sagt ovanligt) + att jag visar BH:n hehe.

Personligen föredrar jag mer nyktra bilder:



Nä, jag orkar inte ta bort röda ögon nu haha.


Fler bilder kommer läggas upp på Bilddagboken senare idag!

(ja ännu en sensationell upplevelse. Lina använder bilddagboken för första gången på 39 år... eller något)

Ett mycket

intrensivt dygn!

Träffa folk, Fika, sova, folk, middag, festa, utgång, folk, sova, långpromenad, äta megagod mat, träffa mer folk, Guitar Hero, film och popcorn, sjukt roligt sällskapsspel, snacka. Kort uppdateringsversion de senaste dygnet och för en gångs skull hade jag med min kameran så om jag inte glömmer av det blir det en del bilder upplagt när jag kommer hem.

Nu vill jag sova

RSS 2.0