Vad ser du?

Får se vad dålig fantasi ni har nu då

En Varning

Jag måste varna för en liten sak. Jag hoppas ni lyssnar. Det finns en sida på internet som är känd för sina roliga historier och vitsar. Dom har nu även gjort ett helt sjukt bildarkiv. Det är fruktansvärt. Det finns såklart roliga bilder också, men akta dig för vilken kategori du trycker på. Risken är att du inte kan sova.

Hemsidan är exet.se  Gå gärna in där, men kom inte och klaga hos mig när ni får mardrömmar och inte kan sova sedan. Jag varnar verkligen för känsliga tittare

Dum som jag är trodde jag såklart inte på denna varning och gick in och tittade. Inte på en kategori heller. Gör som ni vill, det är eran mage som strejkar sedan ;)

Bolt

Precis kollat på "Bolt", ja, den nya disneyfilmen ni vet? Filmen var okej men bara okej, inte alls som tidigare disneyfilmer som är jättebra och kult. Men däremot var den så himla sorglig så ögonen sprutade. Nu finns inget smink kvar och ögonen är rödsprängda haha. Eddie höll inte inne med tårarna heller. Och dom ska kalla den en BARNfilm?? ;)

Idag blev det ingen direkt lång promenad för vi åkte till lerum, till eddies föräldrar. Sofie, Jimmy och Eddies mormor var också där precis som alla hundarna, alltid roligt! Fick också hämtat välbehövliga flyttkartonger men det behövs defenitivt flera! Men många bäckar små.. eller vad säger man?

Efter det har jag hållt på en massa i köket. Jag har gjort tvålar, badbomber och chokladpraliner i mina isformar av snoppar. Tänkte jag ska ta med det när jag åker ut på partyna för att visa vad mer man kan göra med dom isformarna. Jag älskar sånt, speciellt att göra egen choklad, men även tvålar är riktigt roligt att göra. Försäljningen av tvålar privat (alltså de som inte ser ut som snoppar) går sådär, men det är för att jag helt enkelt inte orkar engegera mig. Men ska nog ta upp det igen, tar bara sån himla tid och pengamässigt får man ju inte in speciellt mycket mer än man lägger ut.

Nu ska jag testa göra glasfigurer (men jag är så dålig på det där med glasfibrer ochsådär,) för att se om det blir fint och efter det ska jag göra doftljus haha. Allting i snoppformarna!

Bilder? ja det kommer, hoppas jag

Det är mig du tänker på när du är ensam hemma, eller hur?

Jag tycker sånt här är så häftigt, och jag ska bara visa att ni tänker på mig.. alltid, det går inte att komma undan haha.


Vem är din förebild???  


Försök göra detta utan att fuska...


Scrolla inte ner förrän du gjort testet, du kommer att bli förvånad!



Ta fram en kalkylator (Din dator har en).



1)  Välj din favoritsiffra mellan 1-9.
2)  Multiplicera med 3.
3)  Lägg till 3, och multiplicera med 3 igen (Jag väntar medan du tar fram kalkylatorn...)
4)  Du har nu ett 2- eller 3-siffrigt tal.
5)  Plussa ihop siffrorna.




Scrolla nu ner...





Kolla nu med ditt tal vem din förebild är i listan nedanför:




1. George W Bush





2. Nelson Mandela






3. Abraham Lincoln






4. Helen Keller







5. Bill Gates






6. Gandhi







7. George Clooney






8. Thomas Edison







9 . Lina Bergström







10. Abraham Lincoln



Jag vet... Jag har den effekten på folk... En dag kan du också bli som jag... :-) Tro mej!

Hälsningar Lina 
 
P.S. Sluta byta siffra. Jag är din idol. Lev med det!!!  
 


"Blod är bästa presenten"

I tisdags bjöd sofie på soppa och pannkakor, supergott, det får hon gärna göra om haha. Samma dag fick jag också 5 stygn i armen, inte lika kul.. men om 2 veckor kommer dom ut igen!

Igår skulle jag på lunch med madde, men det slutade med att vi satt på blodcentralen HAHA, man vet aldrig vad som händer med henne;)

 

Bomb... ja, igen

Kollade ni på nyheterna i morse? (eller mitt i natten är min åsikt). Nä, det gjorde inte jag heller så när telefonen ringde fick man ju flyga upp. Då var det en som sa att vi skulle klä på oss fort, för det är en bomb i uppgången brevid ifall vi måste evakuera riktigt fort. Suck. Ja ja vi klädde iaf på oss och gick och la oss i sängen igen. Kort därefter ringer mamma och är jätteorolig och frågar om vi står "ute och fryser". Tydligen hade dom evakuerat halva friskväder men vi fick stanna hemma. Skönt.

Någon timme efter det så kom det en jävla smäll, och bomben var skjuten. Efter en stund till kom polisen och sa att det var fritt fram nu och att bomben förstördes och det inte är någon fara längre.

Det är flera sms jag fått som frågat om jag inte är rädd, nä inte speciellt, ja menar det här är ju inte första gången haha

My One

Det är alltid kul att köpa grejor. Idag hittade mamma ett gammalt presentkort på My One i byrålådan som snart går ut så jag och Eddie traskade ner till backaplan och My One (djurtillbehör alltså). Jag älskar djuraffärer för att ja, helt enkelt för att man får ta med hunden in. Det är ju så roligt för dom med alla lukter och intryck.

I alla fall så blev det (äntligen) en reflexväst så man vågar sig ut efter 16:00 och ett nytt koppel utan lina. Enkelt och bra. De flesta koppel är ju i läder, men personligen tycker jag att dom är fruktansvärda. Dom är svårhanterliga, och ger lätt knutar. Lajka vill ju gärna dra också när hon möter en hund (inte alltid men det händer) och då går ju handen i tusen bitar. Ja, verkligen inget för mig! Så vi köpte ett i lila tyg kan man väl säga. Japp dom är defenitivt i sämre kvalité och ja, dom går garanterat sönder betydligt fortare men jag tycker att dom passar mig bättre. Känns väldigt bra att ha det gjort nu iaf. Dessutom är det ju fint med lila, grått och orange ihop så nu har vi en färgglad hund!

Var ju tvungen att gå direkt ut med de nya sakerna, och jag måste säga att jag såg Lajka bättre än både Ozzy och Eddie haha. Den var så himla ljus så man såg direkt vart hon var ute bland träderna, perfekt!! Men det var så himla mörkt, inte alls roligt. Helt plötsligt var man en meter från en människa som blev livrädd, och det förstår väl jag, med 2 lösa stora svarta hundar. Nä, ingen hit, föredrar att ta långpromenixerna på dagen eller morgonen så man kommer igång. Får bli max ett par km vid den här tiden nästa gång.




Denna blev det, fast orange:



Begravning

Igår var det begravning för en (för mig rätt avlägsen) släkting som jag personligen inte haft speciellt mycket kontakt med, men hon var riktigt nära både mamma och mormor, men hon var gammal och sjuk och troligtvis mår hon bättre nu, så för min del var det inte specellt sorgligt. Men det var en rätt tung dag så de blev att vi tog en runda på gymet senare.

Väl på gymet hade jag jättemycket skoskav så jag tränade barfota under hela passet. Det gjorde konstigt nog att jag slog mitt personliga rekord på löpbandet (ja, jag menar det var inte direkt jättehögt innan, är väl ingen fan av just den maskinen, men ändå:P) men satan i gatan vad träningsvärk jag har i vristerna idag, man måste ju springa på ett helt annat sätt utan skor. Hade ingen aning om att man hade så mycket muskler där. Iaf inte att dom kunde göra så in i helvete ont haha. Trots detta känns det ändå bra med mitt nya rekord. Det gör det allt värt det!

Alla vet ju att jag har en.. grej med kameror. Ja man kan väl kalla det fobi eller hat eller att vi helt enkelt inte är kompisar, iaf inte framför kameran men nu börjar det straffa sig. Jag är övertygad om att ett par extrakilon bara kommer flyga av mig snart så därför vill jag "vänta" med att ta bilder på mig men nu börjar jag tycka tvärtom. Det kanske är jättebra att det finns bilder av mig så jag kan titta tillbaka när dom där kilorna har flugit haha. Iaf det jag ville komma till var att nu är det 4 olika arbetsgivare som vill ha bild på mig, samt att det företaget jag redan jobbar för (ja, jag säljer sexleksaker om ni missat detta) kräver ett foto av mig så kunderna kan välja mitt foto på nätet. Nu är det ju så här att det finns absolut inte en enda bild på min dator, så jag efterlyser såklart om någon mot alla odds har ett bra foto på mig. Det vill säga ingen med en drink (då i princip alla bilder blir tagna, iaf efter ett par hehe) eller när man ser.. eh... knäpp ut. Ja ni fattar, som man kan ge till arbetsgivare vill säga så tar jag tacksamt emot dom.

Kan dock inte lova att jag inte råkar trycka på den lilla knappen som heter "papperskorgen" men jag ska verkligen försöka spara bilder på mig. ;)

imon blir det sexparty igen, skönt med något att göra :D


avslutar med en bild som inte är på mig:


Brädspel är underskattat

Brädspel är oftast riktigt roligt, synd att man inte spelar det lite oftare. Vi spelade hos Sofie ett tag, monopol. Det var roligt men tyvärr blev jag totalt bankrutt haha. Och så blev det paj också.

Idag blev det riktigt nyttig mat, vilket vill säga inte speciellt god. Blandade vitkål, blomkål, morötter och palsternacka i en form och in i ugnen. Inget att rekomendera hehe.

Ja, jag har faktiskt inget att säga...

Monopol

Mormor ska få gäster imorgon så vi hjälpte henne att städa. Det gick väldigt fort och som tack för hjälpen fick vi god mat, en grön efterlängtad sedel och dessutom ett sällskapsspel, monopol- pamp på paradisön. Det är någon variant av monopol fast det är då en ö man ska äga istället för stockholms gator. Dessutom får man ett yrke istället för en hatt/sko/hund och har diverse för och nackdelar med det. Man kan bli tex en fattig surfare med många kontakter eller polis, den som ingen vill hjälpa men som aldrig kommer i fängelse, ja sådär. Ska bli intressant att inviga det. Annars är jag inte så mycket för monopol men detta verkar riktigt kul. Man kan även välja "speed"spelet så spelet går lite fortare, annars kan ju monopol bli ruskigt långvarigt och man hinner tröttna.

Sen har jag suttit 4 timmar med pappersarbetet från himmelriket, för att ingenting verkar funka. Har gnuggat mina grå så jag blir tokig men får ändå ingen koll på det, ska ringa chefen imon och säga att jag behöver en ny programvara.

Lunch på onsdag, någon? :D

Berlockarmband?

Min säljardebut är nu avklarad och det känns bra. Däremot märkte jag att det var lite som krånglade som jag försökt fixa.
Det var kul med en sån blandning av personligheter, synd bara att det var mellan 20-30 år, hade vart kul med nån äldre än så också. Det var en som var här i fredags som glömde ett fint berlockarmband.. vem kan det vara?

Idag har jag kollat in en del lägenheter i Örebro, men också träningsschemat på friskis och svettis, det är ju det viktigaste ;). Jag har även kollat en del i andra städer... ja, så man är förberedd om det blir en snabb flytt nånstans. Jag blir hela tiden förvånad över hyrorna i örebro, jag tänker liksom att det måste vara nåt fel på dom, men dom verkar helt okej men sen när jag ser en hyra på ca 5000:- blir ja sur, och tänker att en sån dyr lägenhet vill jag inte ha. HAHAHA vilken konstig känsla man får, men det är väl att man blir lite "van" att se 3000:-shyrorna.

Vilken seg- dag idag, vad hittar man på en söndag som den här?


50 min snö på hisingen

Årets första snö föll ner på marken i morse och de närmsta tio minuterna såg ganska lovande ut. Efter ca 1 timme hade det blivit slask och nu är snön endast ett fint minne. Vägarna är grå igen. Det var nog all snö denna säsong, eller vad tror ni?


Jag som är riktigt kass på att åka skidor längtar tillochmed efter en vintersemester. Vitt täcke på marken, träning hela dagarna och en god middag och varm choklad på kvällen. Mmm!

en resa till thailand hade ju inte heller vart fel..


Ute

Idag har vi verkligen varit ute och knallat. Vi började gå kl 11.30 och vi skulle ta oss till backaplan men vi stannade hos mormor ett par minuter och låtsades att hon var ett take-away coffe shop, det vill säga var vi där och fyllde en termos med kaffe och tog med såna där sandwichar från wasa ni vet. Vi fortsatte knalla iaf, och rundan blev mormor- nordstan- ullevi och sen tänkte vi gå hemåt men när vi kom till backaplan och kollat i lite affärer kom eddie på att han skulle köpa en skruv på Bauhaus, dit gick okej, även att det var längre än vi kunde tro men vägen hem var ruskigt jobbig, vi var trötta, kalla, hungriga, irriterade och hade smärtor i alla delar av kroppen haha. Vägen hem gick oerhört långsamt.  Vi var på språng i 8 timmar, men vi var ju inne i affärer emellanåt så vi var ju inte ute och gick så länge.. fast ja ska säga att det känns en hel del ändå. Nu kom vi hem för ca 10 min sen och plattan på spisen håller på och värms upp så vi kan laga lite mat. Ska bli gott och välbehövligt.

På återseende!, eller vad säger man ;)

Ett nytt år

2008 var ett händelserikt år, kan väl nästan säga att första halvan var superkul, andra halvan, mycket mindre roligt.. tänkte försöka mig på att sammanfatta det lite:

i början av ärvde jag lite pengar av en släkting jag knappt träffat, det var inte mycket men ett par tusen som gjorde att vi kunde göra en del roliga saker, I januari beställde jag och Zandra bartenderutbildningen på mallis så det var något att se fram emot hela terminen. I februari blev det en rolig kiel-resa. Från och med mars till i början av juni träffade jag mängder av nya människor i örebro och min kalender var minst sagt fullbokat. Hade i genomsnitt 2 möten per dag. Den första veckan i juni var det mest klassen man hängde med och plötsligt började man tro att man skulle sakna dom. Konstigt eftersom jag inte känt så innan, men det var väl det att det inte var någon "vanlig" klass där vi kunde mötas igen. Ja jösses vi bor ju över hela sverige.  Däremot mötte jag Zandra 1,5 vecka senare på arlanda för att ha 2 veckor kul på mallorca.

Studenten var superkul, det tycker alla, men jag har aldrig passat i skolan, saknar inte skollivet en enda sekund, min "skräck" var att börja plugga direkt igen så studenten var extremt efterlängtad (det hjälpte inte heller att ingen av mina kompisar tog studenten det året heller, alla tog det 1-10 år innan så det var verkligen dags) bartenderutbildningen var sjukt kul också och sen började jobbandet med dagis på dagarna och telefonförsäljning på kvällarna. Det var alldeles lagom mycket jobb men i början av oktober gick dagis-viket ut och jag tror det var ungefär här det började gå åt helvete faktiskt.

Norstat (telefonen) var extremt tråkigt, speciellt när man inte hade annan sysselsättning och man började gräva ner sig totalt. Då började det också gå upp för oss att vi verkligen blivit lurade från våran hyresvärd och att dom kommer ruinera oss (japp, dom lyckades) och började då leta efter annat. I början av november fick jag heltidstjänst på ett köttlager som gav läskigt bra betalt så det var adjöss norstat, vinkade till dom men vände mig aldrig igen.

Efter 1 v och 4 dagar fick jag sparken ganska oväntat för att min läkare tyckte det var ett inhumant sätt att jobba och hade ringt chefen för att säga att jag måste byta arbetsuppgifter. Nu när jag fick leva på sparade pengar men dom börjar sakta men säkert rinna ur sanden och ekonomin börjar å sämre och sämre. I november blev också eddie av med jobbet (också otippat) och vi hade inget annat val än säga upp lägenheten vilket känns sjukt tungt, som att man blir utslängd på gatan, vad ska jag ta vägen nu liksom. Men det var också ganska skönt att veta att man inte blir skuldsatt för livet i en jävla skitlägenhet. När man har riktigt dåligt ekonomiskt är det ju inte bara pengarna som försvinner, utan också förmågan att träffa kompisar, göra roliga saker. Dessutom försvinner tålamodet, självförtroendet och den positiva attityden. Man blri helt enkelt en människa man inte vill vara och inte är van att se i spegeln och dessutom måste man ändra på vanorna, inte minst maten som är ruskigt mycket dyrare när man vill hålla en god nyttig nivå. Nu är jag iaf arbetslös, något jag svor att jag aldrig skulle vara och är det absolut värsta jag vet men nu är det år 2009 som ska bli ett bättre år. Det tror jag verkligen på!! 

Jag vet att jag klagar, jag vet att jag egentligen har det väldigt bra och att jag är bortskämd som är uppvuxen i sverige men alla måste klaga, det är mänskligt och jag väljer bara att göra det här!

Ha ett grymt 2009!! det kommer bli ett kanonår

RSS 2.0