Jordgubbar med glass hade inte vart fel, idag

Äntligen är min dator tillbaks! Nu har jag maaaaaaassa jobb att ta igen eftersom jag i princip haft semester i 2 veckor. Det kommer bli stressigt stressigt och det är megakul, synd bara att tajmingen är så dålig. Jag menar, det är ju 185¤ ute... nästan. Sen har jag också 122 olästa blogginlägg jag ska ta itu med också. Man måste ju ha koll på vad som händer i vännernas liv. Men inte idag, det hinner jag inte =D

Mycket bad de senaste veckorna har det blivit iaf (ja, jag vet, jag som är världens badkruka. Tror att det börjar vända nu). Det är nu på sommaren man inser hur bra det är att ha flyttat från göteborg (faktiskt) för det är 5 min till ett tiotal sjöar så det är bara att ta cykeln dit och sedan plaska i vattnet. Underbart!

Idag ska jag jobba på en möhippa, det är roligast tycker jag. Folk är gladare och inte så superfulla. Vet bara inte hur jag ska ta mig dit riktigt. Eddie är hemma kl 18 och jag ska vara där 18. Ta bussen då, tänker ni och japp, det är tanken men förutom att väskan jag ska ha med mig väger 24 kg och är väldigt klumpig att ta med på bussen så finns det ingenstans här i härryda att köpa busskort (okej, en negativ sak med att ha flyttat till landet. I gbg finns det mer bussbiljett-köp-ställen än det finns busshållplatser) Jag får lösa det på något sätt..

Igår var vi och köpte dyra, stora byråer till sovrummet. Nu är man helt pank men ååååååh vad det behövdes! Nu kan man plötsligt se att vi faktiskt har ett golv i sovrummet (tro mig, det kunde man inte gissa innan). Vi tog också ut det enorma skrivbordet och satte det i vardagsrummet med dator, skrivare och alla jobbpapper. Det blev definitivt rörigare i vardagsrummet men ändå otroligt mycket bättre. Innan var det så trångt i sovrummet att man skulle kunna framkalla klaustrofobi. Vi kör på detta ett tag nu iaf, så får vi se om det blir bättre. Jag tänkte lägga upp bilder på före och efter ommöbleringen (men jag lovar ingenting, för då håller jag det troligtvis inte) så ni får se.

Ha en svettig dag!  

oj oj

Ja, det var allt ett tag sen sist. Mycket har hänt- så mycket att jag inte ens kommer ihåg någonting.

Internet är igång nu iaf och fungerar förträffligt. Jag är galet sugen på att franchisa en butik så jag bor nästan på Almi (nyföretagarcentrum) och är där flera dagar i veckan på möten. Åh, tänk om man bara hade lite stålar?

Jag börjar verkligen trivas i lägenheten (trots saknaden av gardiner... ja fortfarande!) och när jag varit borta länge har jag lite hemlängtan. Tycker att det ska bli så skönt att sätta mig i min egen soffa eller ta en varm dusch i mitt badrum. Inte en gång på 11 lägenheter har jag känt så. Det måste ju verkligen vara ett bra tecken eller hur? Trodde aldrig jag skulle trivas i en tvåa och i härryda. Spännande!

Ni vet, när man är nyinflyttad så får man en hel del reklambrev och presentkort (inte för att jag fortfarande tycker vi är nyinflyttade men det är vi tydligen) men det mesta är ren skit- typ 5% rabatt på en nyckeltillverkning eller 2kr billigare tvättmedel i en viss affär för att locka kunder men här är vi helt överrösta med jättebra (!) reklamsaker tex:

- 2 veckors gratis provträning på sportlife
- En timme gratis bowling och fika med kaffe och macka för 2 pers på bowlinghallen
- 100 kr presentkort på cervera
- 100 kr presentkort på Ica Kvantum, Coop OCH hemköp (3 st alltså)
-  En gratis grillad kyckling och ett paket kaffe på hemköp (som vi för övrigt utnyttjade igår)
- Ett 1kg paket med potatissallad för 1 kr på willys
- 6 gratis provträningar på friskis och svettis (+ gymet är gratis en gång i veckan för alla i härryda kommun. wow)
- Danmarksresa med stena line för 10kr/biljetten
- Tysklandsresa med stena line för 70% rabatt
- Inträdeskort som går till 50 olika turistattraktioner (såsom långe lan, astrids lindgrens värld, älvsborgs fästning, borgen på öland, borås vattenpalats m.m)


sommaren är ju räddad :) JAG ÄLSKAR GRATISSAKER!!




RSS 2.0