Social unge

Vi har verkligen fått en social unge, på både gott och ont. Visst är det superkul att han vill vara med men det kan bli lite jobbigt när man inte får äta ifred, ta en dusch eller laga mat. Visst visst jag vet vad ni tänker säga: Det beror på vad man vänjer dom till. Ja, det är alldeles riktigt till viss del och till viss del är det faktiskt deras personlighet (japp vart och kollat med experter på BVC)

Duschen var lätt fixat: Babysittern och gymet in i badrummet och allt är frid och fröjd :)

Äta maten var värre eftersom han är alldeles för liten för att sitta i barnstol än. Babysitter på matbordet går alldeles utmärkt när man lagar mat men tyvärr blir det alldeles för trångt när man väl ska sätta sig att äta men då tänkte vi såhär:



Vi har en "stol-på-bord" som egentligen är till för att ta med sig när man kommer till andra som vi satt på bordsänden och som sagt så här han lite för liten så hela sitsen är packad med handdukar så han sitter "fast" och inte kan rulla runt eller ramla ut. Den stora handduken framför honom är en krockkudde om han skulle råka tappa huvudet. Åt sidorna kan han inte ramla. Han får vara med, och vi slipper hålla i knät. Helt perfekt!

Knepiga sömnställningar

När man är liten så kan man tydligen sova precis hur som helst. Här kommer ett par bilder från den senaste tiden där Neo sover...


Powernap i soffan


Pappa skulle rapa.. men Neo somnade istället

Man kan sova vertikalt också...


Alla familjer har sina knep..


hmm...


Något riktigt roligt...

Jag ser verkligen fram emot att göra något riktigt roligt. 99% av alla saker man gör är trevliga, mysiga, roliga eller allmänt sköna (när man träffar kompisar, äter middag, fikar och hittar på aktiviteter) men det är sällan dom är så vansinnigt roliga att man kommer ihåg det länge efteråt med ett leende på läpparna och tänker att "det där var en bra dag". Nu var det längesen jag kände så och tycker allt det är dags igen. Dra ihop ett par kompisar och göra något riktigt roligt...

Vad är det då? Hm jag vet inte, och behöver eran hjälp. Något jag aldrig gjort innan skulle vara riktigt skoj. Det skulle vara kul att.. tja, kanske hoppa fallskärm, ta en tangokurs, 5-kamp på gökboet, köra på en rallybana, bada med delfiner (kan man förresten göra det i sverige?) eller något annat skoj.. vad säger ni? Vad kan man göra som är annorlunda, roligt och något man inte gör varje dag?


RSS 2.0