Mitt dumma internet

Jag har 3:s mobila internet vilket gör att jag har begränsat internet och det tog slut redan 9:e september så därför har jag tyvärr inte kunnat lägga upp varken förlossningsberättelse eller bilder. Det finns mängder av bilder som jag vill att ni ska se men på fredag är det ny månad och jag kan lägga upp en massa, så håll ut!

Idag är Neo 2 veckor och 2 dagar, jösses vad tiden går fort (samtidigt som det känns som om han vart i mitt liv för alltid). Han väger redan knappt 4 kg och är 57 lång (går det så fort hela vägen?). Han har redan vuxit ur en kläd och en blöjstorlek, stora killen!

På fredag kommer mer uppdatering, äntligen!

Neo fyller en vecka idag!

Äntligen Äntligen Äntligen har han kommit ut, lillprinsen! Det är så underbart. Han kom den 13 september kl 15.25 på östra sjukhuset i Göteborg. Han ville inte komma ut den vanliga vägen så det blev akut kejsarsnitt efter 30+ timmar med värkar. Förlossningsberättelse håller på att skrivas så den kommer snart här på bloggen också :D

Dessa 7 dagar har jag tagit mer bilder än jag gjort i hela mitt liv (nåja nästan iaf), det är säkert 500 bilder på det lilla underverket så det kommer snart en bildbomb med en massa fina bilder =)

Just nu ligger han i min famn och halvsover/halvmyser, helt och hållet underbart och han är fantastisk. När han är ledsen blir man ledsen i hela hjärtat och tycker så synd om honom att man inte kan trösta honom, lillstackaren. Eddie har också varit helt fantastisk som nybliven pappa, inte för att jag trodde något annat men han är också underbar! Vi är SÅ trötta, har inte sovit mycket sen busen kom till världen. Han är precis som i magen: Vaken på natten och sover på dagen. Lägenheten ser ut som hej kom och hjälp mig, jag glömmer av ALLTING och man är ständigt illamående men vem bryr sig? Han är värd allting :)

Det är så kul med alla gratulationer! Jag har helt fantastisk släkt och vänner som har gett underbara presenter och står ut med allt oavnstående (ostädad lägenhet m.m. men ärligt talat så bryr jag mig inte ett dugg om städning nu)


Hoppas allt är bra med er alla där ute och att ni har överseende med att jag glömmer av allting! Kram

GRATTIS ÄLSKLING!!!

Idag fyller Eddie år. Grattis grattis grattis! Ett steg närmare gubbe har du blivit nu älskling :D


För mig är födelsedagar superviktigt! En sån här dag borde vara fyllt med kakor, godis och ja-må-han-leva-sånger men så är det inte. Jag har SÅÅ dåligt samvete för allting trots att det är Eddie själv som ville skjuta på kalas (för kalas blir det naturligtvis men om ett par veckor istället). Men jag har fortfarande dåligt samvete för allt! För att han inte blev sjungen för i morse med frukost på sängen (sa att han hellre ville sova lite längre och äta frukost på jobbet), för att han inte fått någon fin present (Men den får han allt ikväll innan vi ska somna istället), för att han måste jobba (men hoppas han får tårta på jobbet), för att vi inte ska ha kalas (men det ska vi ju, även om det blir lite framskjutet).

Har också dåligt samvete för en massa annat som tex att hans son inte kommit än (men han kommer ju också, bara lite sent han med haha), att det inte är direkt städat hemma (men eddie blir iofs sur när jag städar i dagsläget också så då kan jag ju inte göra så mycket åt det hehe) och att Eddies föräldrar kommer idag och grattar honom och DOM får ta med EGEN fika, så oerhört elakt (Men jag sa att jag gärna kunde baka bröd om eddie kunde köpa ingridienser och ta in och ut ur ugnen men det ville han inte heller utan sa att ingen skulle komma idag och att det är bättre att skjuta på allt som heter kalas.)

Jaja, vad ska man göra? Det är hans val att skjuta på kalaset ett tag och ha ett riktigt fint kalas senare, så då får jag (och alla andra) godta det hahaha. Känns skönt att hans föräldrar kommer idag ändå (även om det inte känns direkt roligt att dom tar med sig fika själv :S)

Hoppas att han får en bra födelsedag ändå! Annars får vi låtsas att han firar sin födelsedag en annan dag med frukost på sängen, härlig sång från min sköna stämma, kalas med en massa gott och onyttigt och presenter :D

Pizza

Efter många timmars hunger så kom äntligen eddie hem och vi beställde pizza. Jag var VRÅLHUNGRIG och supersugen på pizza och när den kom var den... sådär HAHAHA

synd att vi inte har goda pizzor i denna statsdel (eller är det bra?). Men nä, den var ingen höjdare


Hungern är över nu iaf så jag behöver varken gå upp 15 kg till TILL eller bli ruinerad. Härligt!

RSS 2.0