Tröttnat

Jag tillhör nu mera den kategorin som tröttnat på att skriva här. Det känns liksom som om det inte finns någonting roligt att säga, som att det är precis samma varje dag..

Jag återkommer när det finns mer intresse


PS. Glöm inte gratta mig på lördag ;)

Svininfluensa?

Idag är det jobb 12.00-22.30. Normalt så hatar jag såna här arbetstider för hela dagen är förstörd. Man kan inte göra någonting innan och inte heller efter men just idag är det såå skönt när man börjar bli lite sjuk. Öronen susar, huvudet dånar, halsen gör sig rejält påmind och febern går upp och ner. Måste ju vara svininfluensa, eller hur? Nej då, det får vi inte hoppas men våran chef var ganska rolig härom dagen. Han hade vaknat och nyst direkt och ett par timmar senare så fick han en hostattack (nu var det ju så att han satte i halsen, men det hörde tydligen inte till saken). Han kom till mötet, flåsandes och sa "Tack kära vänner för en bra tid, men jag kommer att dö! Svininfluensan har träffat mig, det är jag stensäker på. jag bir aldrig sjuk och idag har jag både nyst och hostat. Ni får ha det bra"

Hypokondriker måste ha det jobbigt...





Ledig på en tisdag?

Idag är jag ledig, känns konstigt att vara ledig mitt i veckan när man precis börjat ett jobb men det gör ingenting för då får jag äntligen återgå till att måååla.   Jag förstår inte hur det kan vara så kul att göra om. Måla, slipa. lacka, tapetsera och tillochmed sätta lister är superkul. Min dag är räddad! Jag bara längtar till vi får göra iordning här hemma. Dels är det en hyresrätt så det går inte att göra vad som helst och sen kostar det ju en hel del pengar om man vill få det riktigt snyggt. Kanske ska man bli hantverkare? Haha nä, den biten överlåter jag till dom som är duktiga på det... Men kul är det!

Ikväll ska jag äta middag med Jenny, Jonas, Anna och Tony, det ska bli kul, det var väldigt längesen nu och dom har bara varit här en enda gång innan, då utan det mesta i gardinväg haha. Efter det ska vi spela bowling i mölnlycke och imon innan jobbet ska jag gå upp tiiidigt och måla lite till. Ja vet, morgontrött! Men det ska nog gå bra

Emelia

- Big big world går på radion just nu. Det var ett tag sen.. och så bra var den ju inte... eller?

I helgen blev det en hel del jobbandes. Jag var ledig 8 timmar på hela helgen och av dom 8 så sov jag 9. Försov mig alltså, inte bra, men det var ingen större fara skedd. 

Det är så konstigt: När man är arbetslös så är det skitsvårt att få jobb, men när det väl kommer jobb så dräller det in så mycket att man inte vet vad man ska ta vägen. Spännande. Nu är jag iaf ledig till ikväll och jag sitter och trummar med fingrarna och har inte en aning om vad jag ska göra... Jag passar verkligen inte hemma, jag älskar att jobba (även att det skulle vara skönt med en timme eller två extra timmars sömn ibland). Eddie däremot älskar att vara hemma, städa, strosa, promenera och spela lite tvspel. Usch vad tråkigt det låter. Konstigt att vi kan bo ihop, vi är så olika haha. Men det är väl oftast så? Det är sällan man ser sambos som är precis likadana i sättet. Det kanske inte funkar då?

Snart fyller jag år, och jag vet redan vad jag ska få av min släkt: En ny GPS. Varför? Jo, sedan min GPS gick sönder så har min telefonräkning skjutits i höjden, det har blivit blod, svett, tårar och en jävla massa bråk med vänner, eddie, familj och släkt hahahaha. Jag har nämligen EXTREMT  dåligt lokalsinne och oavsett om jag har kört en sträcka 10 ggr innan så hittar jag inte ändå och måste ringa till någon. Dom förklarar och jag kör så (jag lovar, PRECIIIS så dom säger) men det blir fel iaf och det blir en hel del skällandes på varandra haha. Speciellt Eddie och mamma, stackars dom. GPS:en är min räddning, den säger alltid rätt saker hehe.

Jag börjar bli hungrig och sitter för mig själv och funderar på om jag ska ta lite kaffe och macka eller om jag ska laga mat. Det beror ju såklart på när eddie kommer hem. Nu när han jobbar hos min morbror kan han ju komma och gå lite som han vill så jag ska nog ringa honom nu. Hej hej

Hemma

Nu är man hemma för dagen, det blev tidigare än jag tänkt mig men det är rätt skönt eftersom jag ska iväg igen vid 06-tiden för att hinna med allt imon =). Ifall jag fortsätter med mitt heltidsarbete jag precis fått så måste jag nog säga tack och hej och slänga in handduken till några av extrajobben. Det är konstigt hur inte 24 timmar om dygnet kan räcka till ibland haha, men kul är det :D

Tänkte förklara lite mer om jobbet, även om det inte är något alldeles extra att hänga i julgranen. Först och främst heter företaget RTS sverige och tjänsten innebär EGENTLIGEN att man är arbetsledare/administratör åt säljare av dammsugare men för att kunna jobba som det måste man ha jobbat som säljare i ca 2 månader och det är alltså det jag håller på med nu. Japp dammsugare, men det är inte riktigt vanliga dammsugare utan det är bla en dammfri slipmaskin, poleringsmaskin till bilvax, skinnsoffor och rengöringspolering, mattvätt och sängsanerare. Vet inte om jag kan säga att detta jobbet är direkt toppenkul men som sagt så går man ju vidare senare om man vill, men tydligen stannar de flesta kvar som säljare eftersom man tjänar bättre. Det är dessutom väldigt bra förmåner för att vara säljare och det är ju aldrig fel :D

Nä nu får ja sova så jag iaf får 4,5 timmars sömn får det får jag nog inte på hela nästa vecka, sov gott!


Måla Måla

Nu har man vart dygnets alla vakna timmar hos min morbror och målat om allt möjligt. Det är så roligt! Jag älskar måleriarbete. Det skulle egentligen vara "jobb" hela sommaren där, för han hade massor att måla om, men jag fick jobb så eddie får klara sig själv där.  Längtar till den dagen man får eget hus (fast när det är ett måste kanske det inte är lika kul längre). Skulle också vilja måla om lite här hemma, men dels är det ju en hyresrätt och sen kostar det pengar. Men göras om ska det, även att det dröjer ett tag.

Folk har det vart här också under nu två veckors tid. Emil är här ett par dagar och just idag är Andres här också, badat och grillat lite.

Första dagen på jobbet gick ok, men som på alla nya jobb var det mycket information att ta in och det känns som man "aldrig" kommer komma in i det, men det hör ju till nytt jobb :D Har däremot inte fattat om jag är tillsvidareanställd eller fast anställd hahaha, men det lär väl tiden utvisa.

Det är konstigt, när man får mycket jobb så får man ännu mer. Nu drunkar jag nästan i jobb och när man har lite jobb så får man mindre och mindre. Det är nästan som om jobb föder jobb. Nu jobbar jag varje dag i 2 veckor, men jag ska försöka få ett par timmar ledigt på lördag kväll så jag kan bjuda madde å cissi på lite mat men just nu verkar det inte så möjligt. Eddie är hemma och städar nu också. Verkligen ombytta roller haha. Får väl se hur länge han väljer att stanna hemma, hans problem är ju att han trivs väldigt bra hemma så det är ingen eld i rumpan om att skaffa nytt jobb.

Nu ska jag sova, ska upp till borås tidigt som tusan imon =)

RSS 2.0