Simning

Igår var en superslapp dag, förutom att vi åkte och simmade på kvällen. Det var vääääldigt varmt i vattnet så kan tänka mig att det mer används som sjukgymnastik och relax istället för motionssimning. Trodde inte det skulle gå alls, men ett par längder blev iaf simmat, härligt!

Men! Jag kan säga att jag nästan blev dödad ett tiotal ggr där. Dom är ju livsfarliga i brickebacken. Dom simmade på VÄNSTER sida och rundade till höger istället för tvärtom som resten av sverige gör. Dessutom så slogs och sparkade dom och gav mig kallsupar. Allt för att dom inte fattade vilken sida dom skulle simma på. Otroligt!

Som ni nu förstår så överlevde jag (knappt) och ska snart iväg och träffa Elias på en kaffe

Vi ses!

Tvätt

Ja, jag hade med mig MASSOR med tvätt upp hit till örebroet. Har ju ingen tvättstuga där vi bor nu, det finns 25 tvättider i veckan på 39 lägenheter, alltså inte ens en i veckan per lägenhet och den behöver dom själva för att inte vända ut och in på underkläderna ett par dagar, uuuscch (vet att det finns folk som tar ledigt för att tvätta där). En hel del har ju egna tvättmaskiner, men det är ju långt ifrån alla. Så jag drog och släpade upp 4 maskiner tvätt, och jösses det var på tiden, tog mina sista trosor och min sista t-shirt idag. När jag väl la in allt i maskinen märkte jag ändå att det var otroligt mycket mindre än normalt haha, Eddie hade ju tagit med sig 6 maskiner till sina föräldrar också men det kändes inte i den knökfulla väskan när jag kånkade och drog:P


(Ja, vi tvättar enormt mycket varje vecka ifall ni undrar, betydligt mer än andra men vill man ha det rent så kostar det :D + att båda tycker om att tvätta, luktar så himla gott!! Absolut det bästa hushållsgörat)

På fredag ville älsklingen komma upp, superkul för mig för jag längtar ju massor men jag tror inte att han kommer tycka det är så roligt uppe så kanske bäst för honom själv om han tar sig en funderare (till:P) Men vill HAN träffa MIG så kommer jag inte ta ifrån honom den glädjen;)

Vet att du läser detta, och mitt batteri dog förut så vill bara säga :"Jag ska absolut fixa det, nu med en gång. Älskar och saknar dig också, puss min älskling, sov så gott"

Örebro

Ja nu är man i Örebro igen. Ska bli kul att träffa lite folk igen, men det känns lite som att gå tillbaka i tiden. Fast på ett bra sätt =D

Det var ett par personer som jag ville träffa när jag ändå var här, men som tyvärr inte ska vara här nu denna veckan. En är borta med jobbet och några skulle göra annat. Synd, så synd.

Det är verkligen knepit att man sakna någon så löjligt mycket efter 4 år tillsammans, och hunden ska vi inte ens prata om haha, gud vad jag saknar dom! Men dom har det bra där hemma tillsammans, ute och leker och har det bra! :D

Imon ska vi kika på IKEA, gillar att gå och trosa där, det är mysigt :D synd bara att man inte kan gå dit, nu när man verkligen kommit igång med promenaderna haha, får ta mig en promenix efteråt istället! hihi. På tal om det hade jag och Sofie jättemysig picknick i snön härom dagen, det måste vi göra om :D


Ja, idag vet jag inte vad jag ska skriva mer faktiskt :D ha det så bra

Och Tina, Snälla kom hit?? :D


Helvetes j*vla f*nskap

Japp, besiktningen är gjord. 2928:- blev det. TvåTusenNioHundraTjugoÅtta jävla kronor. För hål i väggen till EN f*cking tavla!! Den satt i väggen i vardagsrummet så dom måste tapetsera om hela j*vla vardagsrummet som är 45 kvm. HATA NEWSEC!!!!!!!!!!!

Vi var 3 personer på besiktningen som alla blev vansinniga. Jaha, alla hål i golven då?, eller att fönstrena är såpass fuktskadade så det inte går att stänga dom? Eller kanske att ena plattan på spisen inte fungerar? Eller att kaklet i badrummet har spruckit? varför inte att kylen inte fungerar som den ska? Att alla plastmattor har släppt och betongen börjat mögla!!?? DET var inte så jävla viktigt att fixa för det var ju "normalt slitage" när vi flyttade in.

7539:- är hyran på med parkering (om man inte räknar de ca 1600:- i månaden för el, värme, vatten för då skulle det bli lite över 9000:-). Vad FAAAAN betalar man för?



Ja, vi har iallafall överklagat. Ska dit imon med bilder från inflyttningsdagen (ja, lite smart var man ju, tack och lov! Fick ju dåliga vibbar av det j*vla skitbolaget redan innan vi flyttade in). Godkänns det inte så ska vi ta det till rättegång (kanske låter överdrivet men så satans mycket pengar vi lagt på dom.. Inte ska dom få en krona till!!) enligt hyresrättslagen får man sätta upp ett visst antal tavlor, och därmed även göra hål för dom utan att bli betalningsskyldig. Vi hade som sagt EN jävla tavla. Japp har flyttat så många ggr så dom har jag allt pluggat!



Ja, jag är arg!

Ge-kås

Japp i onsdags var jag med Sofie i ullared och på gekås. Sofie och eddies mormor blev också upphämtad på vägen. Det är ju alltid kul att åka dit, men jösses vad grejer det fanns denna gången i klädväg. jag brukar inte hitta någonting speciellt, men denna gång hittade jag MÄNGDER, skulle lätt kunnat ta hem ett 50tal plagg.. men det går ju inte, hittade iaf ett par välbehövda (hela) byxor. Efter det blev det underbart god fika hos Eddies mormor. Namnam

Kom precis hem från en hudvårdsklass hos sofie, det var kul och lärorikt men synd bara med priserna. Mamma var också med, men hon blev som vanligt helt köpgalen och köpte alldeles för mycket. Verkligen synd.

Imon blir det enormt mycket packning så vi kan flytta på söndag, kul kul! (bara lite ironisk haha)

Burkmat

Ja, nu när man ska flytta får man hugga in på allt man har hemma i kyl, frys och skafferi. Idag var det skafferiets och burkmatens tur. Kändes superfattigt men imon blir det iaf riktig mat! Jag åt konserverade champinjoner, minimajskolvar och ravioli till middag och nu till kvällsmat bidde det 2 burkar tonfisk. Dom där burkarna har legat där i evighet, vet inte ens när vi köpte dom men det var troligtvis ungefär vid den tidpukten vi flyttade in haha. Dom gick ändå ut om några år och dom smakade okej så det var säkert ingen fara... Kan ju inte påstå att jag gillar burkmat direkt men nu dröjer det till nästa flytt innan ja behöver äta det igen... fattar egentigen inte varför jag köper det, det är väl sånt man "ska ha hemma"

Ja, med detta inlägg ser ni klart och tydligt att jag inte har nåt bättre att säga

Tjoflöjt

Party party

Igår var jag och jobbade igen. Det var några av samma personer son var med förra gången, men dom frågade lika vilt denna gången... vet inte om dom kanske har glömt bort allt? haha. Det var iaf roligare denna gången (även att lönen blev i princip noll). Det var en del personer som var underbara (boråsare självklart) så det tog en jäkla tid, kom dit halv 7 och var hemma runt 2 haha.

jag berättade att jag ville flytta till borås och dom var supertrevliga, dom gav mig en lista på bra och dåliga ställen att bo i, och man fattar ju inte hur det är genom att sitta och bevaka på hemnet haha. Det jag hade siktat in mig på var Hässleholmen, men alla tyckte det var en dålig idé för att det var borås svar på biskopsgården och ALDRIG igen att jag bosätter mig på ett sånt här område haha, så det var bra att få träffa dom. Så lurad man kan bli på bilder, det var ju superfina grönområden på alla bilder. Precis som här.. ack vad fel man kan ha!!
 
En av tjejen skulle hyra ut sin lägenhet i andrahand så jag ska dit nästa vecka och kolla på den :D Sen var det en tjej som var personalchef över ett avfallsföretag och skulle höra av sig om det blev lediga jobb.. Så kul när det totalt klickar med en grupp människor, ska iväg och fika med dom allihop efter lägenhetsvisningen, så kul! Dessutom var 2 av dom hörselskadade, så dom förstår ju, som inte "vanliga" människor kan =D kan ju inte bli bättre ;)

Jag vill till borås!! =D


hur har eran helg varit?


Älskade GPS!!

Ja, nu har det allt varit stilla på bloggfronten ett tag och anledningen till det är att jag vart superdeppig på livet och på allt annat under ett par dagar (ja, mer än vanligt alltså) och jag tror verkligen på ordspråket "kan man inte säga något snällt eller positivt så ska man inte säga något alls" Därav tystnaden hehe.

Humöret ligger rätt långt nere idag också, men en sak gör att det känns mycket bättre, jag har köpt en GPS! För många är detta totalt onödigt, och jag är verkligen ingen sån som vill lägga pengar på teknik när man har det dåligt ställt, verkligen inte! Men jag har fått den rätt billigt. Jag utnyttjade min jobbrabatt (man kan köpa den genom företaget eftersom vi har sånt jobb som vi har) och tog dessutom startbonusen. Så nu är jag ägare till en TomTom Europa och den fick jag för mindre än 300 kr. Dessutom blev det avbetalning 50 kr i månaden ett halvår. Det kan jag stå ut med!! Kanske kan låta onödigt med en GPS men ni som inte känner mig tillräckligt bra kan jag berätta att för mig kommer det göra livet betydligt lättare. Jag har riktigt riktigt dåligt lokalsinne och kan lätt irra runt med bilen i TIMMAR för att hitta en destination. Och då oftast är det för att min underbara sambo får tag i något internet och hjälper mig. Ja, ni som åkt med mig till något nytt ställe förstår precis. Har ingen koll på hur man tar sig från ett ställe till ett annat om man skulle komma ut på en annan del av vägen eller motsatta hållet. Så det är SUPERSKÖNT verkligen.


RSS 2.0