Helvetes j*vla f*nskap

Japp, besiktningen är gjord. 2928:- blev det. TvåTusenNioHundraTjugoÅtta jävla kronor. För hål i väggen till EN f*cking tavla!! Den satt i väggen i vardagsrummet så dom måste tapetsera om hela j*vla vardagsrummet som är 45 kvm. HATA NEWSEC!!!!!!!!!!!

Vi var 3 personer på besiktningen som alla blev vansinniga. Jaha, alla hål i golven då?, eller att fönstrena är såpass fuktskadade så det inte går att stänga dom? Eller kanske att ena plattan på spisen inte fungerar? Eller att kaklet i badrummet har spruckit? varför inte att kylen inte fungerar som den ska? Att alla plastmattor har släppt och betongen börjat mögla!!?? DET var inte så jävla viktigt att fixa för det var ju "normalt slitage" när vi flyttade in.

7539:- är hyran på med parkering (om man inte räknar de ca 1600:- i månaden för el, värme, vatten för då skulle det bli lite över 9000:-). Vad FAAAAN betalar man för?



Ja, vi har iallafall överklagat. Ska dit imon med bilder från inflyttningsdagen (ja, lite smart var man ju, tack och lov! Fick ju dåliga vibbar av det j*vla skitbolaget redan innan vi flyttade in). Godkänns det inte så ska vi ta det till rättegång (kanske låter överdrivet men så satans mycket pengar vi lagt på dom.. Inte ska dom få en krona till!!) enligt hyresrättslagen får man sätta upp ett visst antal tavlor, och därmed även göra hål för dom utan att bli betalningsskyldig. Vi hade som sagt EN jävla tavla. Japp har flyttat så många ggr så dom har jag allt pluggat!



Ja, jag är arg!

Kommentarer
Postat av: TinA

Dumma dom är!

2009-02-19 @ 12:51:20
Postat av: Myzan

Ge dem va de tål! ge dig inte förrän du vinner !

2009-02-19 @ 21:35:58
URL: http://my01.blogg.se/
Postat av: TinA

bloglovin, eller bloggkoll som det också kallas/heter är ett ställe där du kan samla alla de bloggar/bilddagböcker du brukar läsa på ett enda ställe. så ser du senaste uppdateringen direkt istället för att behöva gå in på allas o kolla om det har kommit nåt nytt. bra o effektivt=)

2009-02-21 @ 13:04:58
URL: http://egoism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0